Luk

Klopp: Ung Chelsea-duo er en milliard værd

| Premier League | 21 kommentarer
Klopp: Ung Chelsea-duo er en milliard værd
Foto: Getty Images

Infoboks

Chelsea - Newcastle
Premier League (19/10)
bet365 1,30 5,50 10,00
NordicBet 1,32 5,80 11,00
Oddset 1,28 5,40 10,00
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!

Liverpool-manager Jürgen Klopp er ikke i tvivl om, at Chelsea-talenterne Tammy Abraham og Mason Mount begge er mindst 500 millioner kroner værd.

Søndag brager Chelsea og Liverpool sammen i Premier League, og Jürgen Klopp er fuld af beundring for Frank Lampards Chelsea-hold.

Faktisk ser Liverpool-bossen visse ligheder med det hold, han selv stod i spidsen for i Borussia Dortmund.

- Det er et meget spændende hold, som minder mig lidt om mit hold i Dortmund for flere år siden, hvor de var virkeligt unge – måske endda yngre end dette Chelsea-hold.

- Folk snakkede hele tiden om, hvor unge de var, men de spillede udelukkende, fordi de var gode. De spillede ikke, fordi de var så unge, siger Klopp ifølge Sky Sports.

Talentfuld duo er mindst en milliard værd

Den 21-årige Chelsea-angriber Tammy Abraham er delt topscorer i Premier League med syv mål, mens den 20-årige midtbanespiller Mason Mount har scoret tre gange i ligaen.

Jürgen Klopp er ikke i tvivl om, at den unge duo er mange millioner værd.

- De har hentet Christian Pulisic for 400-500 millioner kroner, men spillerne omkring ham har samme værdi nu.

- Tammy Abraham er nu en spiller til 500 millioner, Mason Mount er helt sikkert en spiller til 500 millioner hvis ikke mere, og Callum Hudson-Odoi var det i forvejen, siger Klopp.

Chelsea mod Liverpool sparkes i gang klokken 17.30 søndag.


Af Martin Schmidt

21 kommentarer

HerbalAttraction 14:01          
priserne i fodbold er fuldstændig løbet løbsk
Muqqi 14:29          
Ja det kan vel ikke diskuteres. Når Maguire går for 800 mil, så må de to klart være minimum en milliard værd.
KnockOut 14:55          
man kan vel godt vurdere at Mason, Tammy, RLC, Odoi til sammen er ca 2 milliarder værd hvis man skulle ud og købe dem ind og med Tomori og James Reece kan det faktisk se ud til at engelske talenterne kommer til at få en stor plads i Chelsea, hvem skulle have kunne forudse det for bare 2-3 sæsoner siden.
kanmandet 15:10          
priserne i fodbold er fuldstændig løbet løbsk
Helt hen i vejret. Tør slet ikke gætte på hvad Trent Alexander Arnold er værd så. Han er yngre end den ene og en smule ældre end den anden. Fast mand på Liverpool og landshold, har spillet 2 cl-finaler og en VM semifinale som 20 årig
Bestemt 15:18          
Han er højre back, spiller allerede i et system, der er optimalt for ham, og har så vidt jeg kan se scoret 2 mål i 60 PrL kampe, så han ville gå for væsentligt mindre end Mason og Abraham.
Kastrup 15:20          
TTA er back og de bliver typisk ikke værdisat lige så højt som offensive spillere. Men omvendt købte Bayern Hernandez og Pavard i sommers for hhv. 30m og 80m EUR, så prisen på en back kan godt komme op, men nok ikke helt derop, hvor de andre ligger.
Keitaro 15:52          
Han er højre back, spiller allerede i et system, der er optimalt for ham, og har så vidt jeg kan se scoret 2 mål i 60 PrL kampe, så han ville gå for væsentligt mindre end Mason og Abraham.
Til gengæld lavede han 12 assist i premier league i sidste sæson, hvilket var 3. højest.
Fredag 18. oktober
Torsdag 17. oktober