LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Klubmand forlader Hobro til nytår

| Superligaen | 0 kommentarer
Klubmand forlader Hobro til nytår
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
Rasmus Ingeman har været i Hobro siden 2004, men om en måned er det slut. Den tidligere anfører forlader klubben som spiller i jagten på mere spilletid et andet sted.

32-årige Rasmus Ingeman har taget turen med Hobro hele vejen fra Danmarksserien til Superligaen, men på det højeste niveau er det ikke blevet til meget spilletid for den rutinerede back.

Derfor drager Ingeman videre i karrieren, når hans kontrakt udløber ved årsskiftet. Det fastslår den tidligere Hobro-anfører over for bold.dk.

- Jeg har besluttet mig for, at jeg skal finde noget andet end Hobro. Jeg spiller ikke særligt meget lige nu, så jeg er indstillet på at skulle noget andet, for jeg er slet ikke færdig med at spille fodbold endnu, siger han.

Det betyder også, at det ikke bliver i Hobro, at han slutter karrieren, hvilket han ellers tidligere har luftet tanker omkring.

- Jeg har stor motivation for både at træne og spille fodbold, så for mig skal der ske noget andet. Om det så hedder Superliga, 1. division eller 2. division, det er ikke det vigtigste for mig. Jeg vil gerne et sted hen, hvor man ligesom i Hobro har en spillertrup, der har viljen og lysten til at udvikle sig, fortæller Rasmus Ingeman.

Ved siden af spillertjansen har Rasmus Ingeman også arbejdet i Hobros administration som sponsorkoordinator.

Kan det passe ind i dagligdagen hos en ny klub, fortsætter Ingeman gerne i det job i klubben.

- Det er afhængig af, hvad der kommer af tilbud, og så må vi kigge på det der. Jeg er rigtig glad for det job, jeg har inde i administrationen, og kan det kombineres, ville det være rigtig godt, men det må vi se på. Det er i hvert fald ikke udelukket, siger venstrebacken.

Rasmus Ingeman har endnu ikke haft tiden til at undersøge sine fremtidige muligheder, men det regner han med at komme til efter årets sidste Superliga-kamp mod Randers i dag.

- Vi har haft sindssygt travlt med at få stadion færdig også, så al min energi har ligget hos Hobro indtil nu.

- Når kampen mod Randers er spillet, vil jeg så selv gøre noget aktivt for at kontakte nogen, men er også villig til at lytte, hvis der kommer noget fra anden side. Men det bliver først efter kampen, at jeg gør noget selv, siger Ingeman.

Rasmus Ingeman nåede 286 kampe for klubben. Seks af disse har været i Superligaen.

bold@bold.dk

Stream Vendsyssel – Hobro på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Lund

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Mandag 25. marts
Søndag 24. marts