Luk

Klysner: Planen at gå efter hurtigt mål mod BIF

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Randers FC - Brøndby IF 1-1
Superligaen Grundspil
10' 1-0 Stephen Odey
40' 1-1 Simon Graves

Ifølge unge Tobias Klysner var det Randers FC's plan at komme hårdt ud mod Brøndby IF, så man kunne få et hurtigt mål i søndagens 3F Superligaopgør mellem de to, som endte 1-1.

Randers FC spillede hjemme 1-1 med Brøndby IF søndag i 3F Superligaen, efter at hjemmeholdet ellers havde taget en tidlig føring ved Stephen Odey efter ti minutter og var lykkedes godt med deres pres i starten af kampen.

Det var da også hjemmeholdets gameplan at presse Brøndby fra start, forklarer Tobias Klysner, som i opgøret startede på venstrekanten.

- Det var planen at komme hårdt ud mod Brøndby, fordi nu har vi begge spillet en kamp her i torsdags, men vi var ret overbevist om, at Randers det er et hold, der er meget bedre fysisk end Brøndby.

- Så derfor tænkte vi, at vi ville flyve op på dem fra start og gå hårdt til dem for så at se, om vi kunne få et hurtigt mål, og det skete så, udtaler Klysner efter kampen til bold.dk.

Klysners egen rolle på venstrekanten var da også en klar del i denne plan forklarer den 20-årige kantspiller.

- En af mine kompetencer det er presspillet, så jeg tænkte bare, at jeg skal gå hårdt på backen og på deres stopper deroppe, og så flyver hele holdet bare med, og vi vinder nogle bolde deroppe, som giver et mål.

Ved Randers-målet var det også Klysner, som fik stresset Brøndbys højreback Andreas Bruus så meget, at han kom til at aflevere bolden lige ind foran eget mål til en helt fri Odey, der scorede sikkert.

Randers' gode pres varede dog ikke ved hele kampen, og i sidste ende kom gæsterne tilbage og fik udlignet. Det anerkender Klysner også.

- Brøndby de begyndte at komme mere med i kampen, og det er et meget godt hold, som kan spille fodbold, og så ændrer vi noget formation, hvor vi bliver lidt mere defensive. Alt i alt synes jeg dog, at vi spiller en meget god kamp, og ét point det er egentlig meget fint fordelt, siger Klysner.

De mange kampe fra Europa og Superligaen i den seneste tid, mener Klysner dog ikke var problemet – han holder fast i, at Randers har en fysisk stærk trup.

Randers går på landsholdspause som firer i Superligaen med 18 point i 11 kampe.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober