Luk

Knudsen: En helt anden mentalitet i Malmö

| Europa League | 2 kommentarer
Knudsen: En helt anden mentalitet i Malmö
Foto: Malmö FF

Infoboks

Hammarby - Malmö FF
Allsvenskan (20/10)
bet365 2,62 3,50 2,50
NordicBet 2,70 3,55 2,50
Oddset 2,60 3,45 2,45

Jonas Knudsen er faldet godt til i Malmö FF, men har skulle vænne sig til en noget anden mentalitet i forhold til opholdet i den engelske Championship.

Efter fire år i Ipswich forlod Jonas Knudsen denne sommer England og skiftede til svenske Malmö FF.

Venstrebacken, der startede sin karriere i Esbjerg, er glad for at være i Malmö, om end det var noget af en omvæltning for ham i starten.

- Jeg har haft en fin første tid i Malmö og er faldet godt til, men jeg kan godt mærke, at der er en anden mentalitet i forhold til det engelske, siger Jonas Knudsen til bold.dk og uddyber:

- Det er lidt mere lunt og familiært, i forhold til England hvor det er hårdere. Det betyder ikke, at jeg ikke havde det godt i England, men det var bare en anden måde, tingene blev håndteret på, og det skal man lige vænne sig til.

- Det er en fantastisk gruppe spillere, som jeg hurtigt er blevet en del af i Malmö, og samtidig er jeg kommet godt på plads med familien, hvilket også er vigtigt for mig. Nu gælder det bare om at spille en masse fodbold, siger forsvarsspilleren.

Havde håbet på mere spilletid

Jonas Knudsen har endnu ikke for alvor bidt sig fast i startopstillingen, men han er sikker på, at det nok skal komme.

- Det var været en okay start, selvom jeg havde håbet på lidt mere spilletid. Der er mange kampe, så det er vigtigt, at man holder sig til og er skarp.

- Der skal ikke være nogen tvivl om, at jeg gerne ville have spillet lidt flere kampe. Det er det, jeg er vant til fra Championship, og jeg elsker den rytme, hvor man spiller kampe hele tiden.

- Min form er opadgående, efter jeg har fået banket lidt rust af. Man kunne godt mærke i starten, at man lige skulle ind i kamprytmen igen, men det er ved at være på plads nu, siger han.

27-årige Jonas Knudsen, der har spillet seks A-landskampe for Danmark, satte sin signatur på en kontrakt til udgangen af 2023.


Af Martin Schmidt

2 kommentarer

Improvise 06:37          
Det er lidt mere lunt og familiært
I Blandland?
Sticky 08:38          
I Blandland?

Hvis du har noget på hjerte du vil dele med andre, kunne du så ikke evt. uddybe dine indforståede udgydelser ?
Onsdag 16. oktober
Tirsdag 15. oktober