Luk

Knudsen: Klubbens ambitioner tiltrækker mig

| Allsvenskan | 1 kommentar
Knudsen: Klubbens ambitioner tiltrækker mig
Foto: Malmö FF

Infoboks

Domzale - Malmö FF
Europa League Kvalifikation (25/07)
bet365 2,75 3,20 2,40

Se Superliga, Europa League og landsholdet

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Jonas Knudsen gjorde torsdag danskerkuldet i Malmö FF selskabet, og klubbens høje ambitionsniveau var en betydelig faktor i valget, fortæller den danske landsholdsback.

Malmö FF kunne torsdag eftermiddag præsentere endnu en dansker til truppen, idet Jonas Knudsen blev præsenteret som ny mand hos den ambitiøse svenske klub, der har tradition for at vinde.

Og netop den tradition og de ambitioner, klubben repræsenterer, var udslagsgivende for den danske landsholdsbacks valg, fortæller han efter skiftet.

- Det føles rigtig godt. Da jeg hørte om interessen fra Malmö FF, havde jeg ingen tvivl, siger Jonas Knudsen ifølge klubbens hjemmeside.

- Det er en klub med store ambitioner, og det tiltrækker mig. Her vil du vinde hver eneste kamp, vinde titler og spille i Europa. Det føles fantastisk at være en del af denne klub og dette hold, siger den danske landsholdsback.

Jonas Knudsen skifter på en fri transfer efter kontraktudløb i engelske Ipswich, og han har underskrevet en kontrakt, der binder ham til de lyseblå til 2023. 

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Daniel Laursen

1 kommentar

BedreEndBeckmann 20:50          
Øv Brøndby....
Søndag 21. juli