LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Knust Hedegaard om stop: Svært at acceptere

| SønderjyskE | 1 kommentar
Knust Hedegaard om stop: Svært at acceptere
Foto: Getty Images

Infoboks

SønderjyskE - AC Horsens
Superligaen Pulje 1 (31/03)
bet365 2,15 3,50 3,30
NordicBet 2,17 3,45 3,35
Oddset 2,05 3,45 3,60
Stream Vejle Boldklub – SønderjyskE på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Mikkel Hedegaard har svært ved at acceptere, at han er nødsaget til at stoppe karrieren, men han er også bevidst om, at det er den rigtige beslutning.

Adskillige hjernerystelser har sat sine spor på bare 21-årige Mikkel Hedegaard, der mandag blev tvunget til at offentliggøre et karrierestop af frygt for sit helbred.

Det var en beslutning, der var meget svær at træffe, selvom han ikke er i tvivl, at det er rigtigt at gøre, hvis man tager i betragtning, hvilke risici, der ville være ved at fortsætte karrieren.

- Jeg har prøvet at holde den sidste lille mulighed åben, men det har bare vist sig, at der ikke rigtig er en anden mulighed, hvis jeg stadig vil have et normalt liv.

- Derfor har jo nok hele tiden godt vidst, hvad der skulle ske, men jeg jeg har bare ikke kunnet få det indrømmet over for mig selv, fordi det har været så fjern en beslutning og det værst tænkelige scenarie.

- Jeg har været til nogle undersøgelser i København, og der havde jeg en god samtale med nogle eksperter, hvor de også tog nogle prøver og en screening, som viste, at jeg ikke burde spille fodbold mere. Det var slut for mig, for der ville være for store risici, siger han til bold.dk.

Både Mikkel Hedegaard og SønderjyskE er nu i samarbejde i gang med at finde en ny rolle til ham i klubben.

Det glæder den nu forhenværende midtbanespiller, der har svært ved at forestille sig et liv uden fodbold.

- Vi ved ikke helt, hvordan det skal blive endnu, men SønderjyskE vil gerne beholde mig i klubben på den ene eller anden måde, og jeg vil selvfølgelig også gerne blive, for jeg har utrolig mange følelser for klubben.

- Og hvis de kan bruge mig til noget, som jeg også kan se en fremtid og idé i, så vil jeg se rigtig positivt på det.

- Det er svært at forestille sig, at jeg ikke længere skulle have noget som helst at gøre med fodbold at gøre og bare lægge det helt væk. Det kan man ikke bare, og det tror jeg alle fodboldspillere kan sætte sig ind i, for det er virkelig bare det fedeste job, man kan have.

21-årige Mikkel Hedegaard, der i foråret var udlejet til FC Fredericia, nåede i alt at repræsenterer SønderjyskE 25 gange i Superligaen med tre mål til følge.

bold@bold.dk

Stream Vejle Boldklub – SønderjyskE på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Casper Dalsten
Fredag 22. marts
Torsdag 21. marts