Luk

Kodro rygtes til Spanien: Må finde en løsning

| Segunda División | 3 kommentarer

Infoboks

Valladolid - Sporting Gijon
Segunda División (28/01)
Oddset 1,58 4,00 5,40

Kenan Kodro er på rygtebasis sat i forbindelse med Sporting Gijon. FCK-angriberen siger selv, at der skal findes en løsning, hvis det ikke bliver til mere spilletid i FC København.

FC København-angriberen Kenan Kodro har haft svært ved at bide sig fast på holdet siden skiftet fra Mainz i sommer, og derfor kan han være på vej videre.

FCK-manager Ståle Solbakken har tidligere udtalt, at Kodro måske var på vej videre, og nu bliver bosnieren sat i forbindelse med spanske Sporting Gijon, der ligger i midten af den næstbedste spanske liga. 

Det skriver avisen La Voz de Asturias, og Kodro, der startede karrieren i spansk fodbold, slår fast, at den nuværende situation i FCK ikke er holdbar. 

- Jeg fik en god start i FCK, hvor jeg spillede og scorede mål, men pludselig var jeg ikke en del af trænerens planer. Jeg er 25, og jeg vil gerne spille. Hvis ikke jeg spiller, må vi finde en løsning, og træneren har fortalt mig, at jeg ikke er en del af hans planer lige nu.

- Jeg elsker spansk fodbold. Det var der, jeg startede, og det passer godt til min spillestil. Min familie er i Spanien, og jeg håber på at vende tilbage en dag, siger Kodro ifølge avisen.

I Superligaen er det blevet til otte optrædener i FCK-trøjen med en enkelt scoring til følge for Kodro. 

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Martin Schmidt
Søndag 23. januar