Luk

Koeman om Braithwaite-mål: Vi var heldige

| Barcelona | 10 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Sevilla 3-0
Copa del Rey
12' 1-0 Ousmane Dembélé
73' 1-0 Lucas Ocampos
90' 1-0 Fernando
90' 2-0 Gerard Piqué
95' 3-0 Martin Braithwaite
103' 3-0 Luuk de Jong

Barcelona-træner Ronald Koeman erkender, at holdet var heldige at score til sidst i pokalkampen mod Sevilla, men han mener, at 3-0-sejren var fuldt fortjent.

Barcelona leverede et forrygende comeback i returkampen af Copa del Rey-semifinalen mod Sevilla onsdag aften.

En 3-0-sejr takket være to sene mål af Gerard Pique og Martin Braithwaite blev facit, og cheftræner Ronald Koeman erkender, det var heldigt, men fortjent.

- Vi kæmpede til det punkt, hvor vi var udmattede, og vi fortjente sejren. Vi var det bedste hold i begge kampe, så jeg er meget tilfreds, siger Koeman til Marca.

- Vi var heldige i sidste øjeblik, men holdet gjorde det godt frem til sidste fløjt, de troede på det, og vi fortjente sejren.

- Holdet er meget stærkt både fysisk og mentalt. Man skal fighte, skabe chancer og have bolden. Det, holdet har formået, er enestående.

I næste uge skal Barcelona forsøge at levere endnu et comeback, når de skal vende 1-4 mod PSG i Champions League.


Af Sara Margren

8 kommentarer

2-bias 08:17          
Han henviser til Piques 2-0 scoring og ikke til Braithwaites..
miks 09:02          
Men det var meget heldigt, også det 3 mål som målmanden droppede men fint opspil. Der er glimt af godt spil men Barca var næppe det bedste hold og Sevilla var ikke ligefrem på toppen.
A7X4ever 10:08          
Men det var meget heldigt, også det 3 mål som målmanden droppede men fint opspil. Der er glimt af godt spil men Barca var næppe det bedste hold og Sevilla var ikke ligefrem på toppen.
Udekampen man tabte 2-0
Udekampen man vandt 2-0
Hjemmekampen man vandt 3-0

Alle tre kampe har det til fælles at Barca var dominerende på målforsøg og skud på mål. Den første kamp dog meget lige jvf statistikken.

Pak dit had væk og vær lidt objektiv - i kampen igår havde Barca 16 flere målforsøg og 5 flere skud på mål, hvis det ikke er at være det bedste hold så er det sku for useriøst. Barca steppede op og lukkede mere eller mindre totalt ned for et Sevilla hold der har været ekstrem gode denne sæson
BKB52 12:49          
Miks. Sikke dog en gang vrøvl. Barca styrede og det så næsten som om, at der kun var et hold på banen. Stærkt spillet mod et hold, der efter spanske forhold, er et af de bedre.
Crusader 13:05          
@miks

Det er ikke et drop af målmanden. Kraftfuld hovedstød et par meter fra mål.
Nyander 13:10          
@man skal blive ramt eller den skal sidde lige ved siden af arme eller måske fødder, hvis man skal tage sådan et hovedstød. Havde det været en friløber kunne han forberede sig, her har han fokus på et indlæg og Braithwaite kommer i godt løb i sidste sekund. Ingen reel chance for målmanden for at reagere på den.
Momma1802 14:32          
Når og hvis Barca løfter pokalen så er det fuldstændigt ligegyldigt hvordan de kom til finalen historien er de vandt 3-2 samlet og det bare fakta.
Braithwaite vores danske nationale helt i barcelona i går, han viser hvor meget han vil det her (vinder titler) og han er måske Barcelonas mest seriøse spiller (iflg Fati) så tillykke..til alle Barca fans og Barcelona med finalepladsen.
Fredag 16. april