Luk

Koeman om fyringsrygter: Jeg er træt af det

| La Liga | 5 kommentarer

Infoboks

Athletic Club - Barcelona
Copa del Rey (17/04)
Oddset 5,20 4,30 1,60
bet365 5,25 4,20 1,60

FC Barcelona-træner Ronald Koeman fortæller, at han er træt af, at han hele tiden skal kommentere på hans fremtid i klubben.

Der er altid stort pres på, når du sidder med ansvaret hos FC Barcelona. Det har klubbens nuværende cheftræner, Ronald Koeman, også fundet ud af, siden han blev ansat i klubben.

Han er nemlig tit blevet spurgt om, hvordan han ser sin fremtid i den spanske storklub, og om han er fyringstruet, når der kommer en ny præsident i Barcelona.

Men nu har hollænderen fået nok.

Det fortæller han ifølge Goal.com.

- Folk og medier er interesserede i at skabe kontroverser om forskellige personer. Det vigtigste for mig er, at jeg ikke bliver irriterede over det, og at jeg fokuserer på at gøre holdet klar til de kommende kampe, udtaler Ronald Koeman ifølge Goal.com og fortsætter.

- Så det interesserer eller irriterer mig ikke, når jeg hører navne som Xavi og andre.

- Der bliver også valgt en ny præsident i weekenden, og han kommer til at træffe beslutningerne. Vi kommer til at tale sammen. Men jeg er træt af denne type spørgsmål og har været det i et stykke tid.

57-årige Ronald Koeman har stået i spidsen for Barcelona i 39 kampe i alle turneringer, hvor de har vundet 26, spillet fem uafgjorte og tabt otte opgør.


Af Raymund Nelausen
Lørdag 17. april
Fredag 16. april