Luk

Koeman trods pointtab: Spillede en god kamp

| La Liga | 7 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Granada 1-1
La Liga
2' 0-1 Domingos Duarte
90' 1-1 Ronald Araujo

FC Barcelona-træner føler, at hans hold spillede en god kamp trods 1-1 mod Granada. Der var ikke spillere i kamptruppen til at praktisere 'tiki-taka'. 

FC Barcelona udlignede sent mandag aften mod Granada og sikrede sig 1-1 og et enkelt point til tabellen.

Det var selvfølgelig ikke tilfredsstillende, men cheftræner Ronald Koeman føler, at hans hold spillede en god kamp med de spillere, der nu engang var til rådighed. 

- Det afhænger også af de spillere, vi manglede. Folk, der skiller sig ud, med deres individuelle aktioner. Kig på kamptruppen: Vi gjorde, hvad vi måtte gøre, siger FC Barcelona-træneren om tilgangen til kampen. 

- Der var ikke spillere til at spille 'tiki-taka'. Vi skal spille vores stil, men hvis kampen ændrer karakter. Jeg synes, vi spillede en god kamp. Med lidt mere tid, så kunne vi have vundet kampen. 

- Vores udgangspunkt var 4-3-3 i første halvleg, men vi måtte ændre det, på grund af hvordan kampen udviklede sig. Vores jagt på en udligning afhang også af, hvad vi havde på bænken.

FC Barcelona manglede Sergio Aguero, Jordi Alba, Martin Braithwaite, Ousmane Dembele, Ansu Fati og Pedri til kampen. 

 


Af Andreas Roesen

7 kommentarer

Bosse1983 06:46          
Dead man walking.
Kuddi29 07:07          
Aaaarhmen Koeman, nu skal du stoppe. I skal jo ikke spille Tikketakka, det er forældet af helvedes til og vel nok også nærmest noget opreklameret rod. Man kan være boldbesisende, hvilket Barcelona har spillerne til, overfaldsfodbold i genpresset, hvilket Barcelona har spillerne til, kreative, stolte og effektive, hvilket Barcelona har spillerne til. At være klar fra start og kæmpe for klubben og regionen. Alt det har Barcelona. Det de ikke har er Messi og de har heller ikke en træner med format. Og så også gerne de prøvede noget nyt i forhold til deres evindelige tilbedelse af hollandske trænere, og spillere, pga spilsystem. Come on, det er Barca.
Maradona-Messi 08:12          
Enig, Kuddi29. Og hvis han så gerne vil spille tiki taka, hvorfor sidder den velsagtens bedste til det på bænken (Puig)? Det er aldrig nogen let ting at være træner i Barca, men man kan jo så gøre det lettere eller sværere for sig selv. Der er mange skader i truppen, hvilket vel næppe skyldes Koeman. Men man kan klandre ham for at hente en spiller som Luuk de Jong, for det er jo håbløst at se ham spille.
Målet for sæsonen må være top 4 og så at have fået givet nogle unge noget spilletid. Så er Koeman færdig, og man kan forhåbentlig finde en markant bedre træner, der også er en motivator for spillerne. Én, der kan sætte spillerne op både taktisk og mentalt, for det har klubben trængt til i mange år! Et frækt bud kunne være Hjulmand :-)
MistGoose 09:00          
Og hvis han så gerne vil spille tiki taka, hvorfor sidder den velsagtens bedste til det på bænken (Puig)?
Det er et mysterie, og ingen andre end Koeman forstår logikken.
Puig må have bagtalt Koemans mor eller søster. Måske taget den sidste fiskefilet ved buffeten.
Claus145 09:21          
Toral fra Bilbao kommer nok til som træner, selvom jeg håber på Schmidt fra PSV. Næste kamp bliver afgørende. Taber de er Koeman færdig
Interforlivet 09:29          
Jeg kan faktisk ikke huske hvornår jeg sidst har læst en kommentar fra Koeman der ikke gav mig et indtryk af at manden fuldstændig har mistet styringen med både sig selv og sit hold.

Som Bosse skriver, er der vist tale om en "dead man walking", og det tror jeg kun de mange (eller måske er der ikke så mange mere) Barca-fans skal være glade for.
VikingStar 09:30          
Luuk de Jong + tikitaka = sant :)
Mandag 25. oktober