Luk

Koeman: Tror ikke Messis kommentar giver ro

| La Liga | 13 kommentarer

Infoboks

Alaves - Barcelona
La Liga (31/10)
Oddset 6,90 4,70 1,45
bet365 6,50 4,75 1,44

Selvom Lionel Messi forleden opfordrede til sammenhold i FC Barcelona, så forventer cheftræner Ronald Koeman ikke, at hans job bliver mere roligt.

Det har været alt andet end roligt hos FC Barcelona de sidste to måneder. 

En del af grunden til uroen skal findes hos Lionel Messi, der har taget et opgør med præsidenten i klubben og resten af ledelsen. 

Den stridsøkse er for en stund parkeret nu, efter den argentinske verdensstjerne opfordrede til sammenhold i et interview med spanske Sport forleden. 

Det garanterer dog ikke, at det bliver roligt at være Barcelona-træner i den kommende tid. Det tror Ronald Koeman i hvert fald ikke selv.

- Jeg ved ikke, om jeg får et mere roligt liv efter Messis kommentar. Det tror jeg ikke, for der er altid noget. 

- Men det er selvfølgelig positivt, at kaptajnen opfordrer os til at stå sammen. Det er meget positivt, og jeg håber, det kommer til at være mere roligt nu, end det har været på det seneste, siger Barcelona-træneren til Sport. 

Ronald Koeman, Lionel Messi og resten af FC Barcelona-mandskabet kan sikre sig yderligere arbejdsro, hvis de besejrer Celta Vigo på udebane torsdag aften. 


Af Andreas Roesen

13 kommentarer

jesper med bolden 18:14          
Udtrykket “galehus” har gennem årene gået lidt på skift fra den ene europæiske storklub til den anden. Men lige pt. har Barca da sat sig ganske massivt og overbevisende på det! Tillykke, Barca ... :-)
Deja-Vu 18:21          
Vi er efterhånden der, hvor man kan begynde at gøre sig tanker om, hvorvidt det ville være bedst for Barca bare at lade Messi gå, hvis man kunne score en lille milliard på ham. Han har efterhånden skabt rigtig meget uro, alt imens han gang på gang har gjort sig selv større end klubben ved at diktere transferpolitikken og kræve trænere afskediget.

På den korte bane vil det nok være en kraftig forringelse af Barca at lade ham gå, men på længere sigt ville det måske være det bedste at gøre. Så længe Messi spiller så central en rolle i Barcelona, virker det urealistisk at Barca skulle begynde at eksperimentere med nye udtryk.
LionelSchmeichel 18:26          
Ledelsen er et galehus, den eneste rigtig løsning er at Bartomeu skal ud af vagten, det ved alle og enhver!

Hvad holdet og Koeman angår tager jeg ikke så tungt, det er helt klart overdrevet det der bliver skrevet, holdet så i hvert fald ud til at være i harmoni med hinanden i første kamp, jeg er meget rolig hvad det angår.

Jeg tror vi vinder La liga.
LionelSchmeichel 18:30          
alt imens han gang på gang har gjort sig selv større end klubben ved at diktere transferpolitikken og kræve trænere afskediget.

Vrøvl!! hold nu med at sprede falske rygter, manden har aldrig smidt nogen som helst ud, hvorfor skal det altid males mere sort end det behøves?
Deja-Vu 18:47          
Rygterne siger ellers at Messi både krævede Setiens og Enriques afgang overfor ledelsen. Om man vælger at tro på rygterne er selvfølgeligt op til den enkelte, men mon ikke der er en hvis form for sandhed i dem.
Bruger1711823 18:52          
Luis enrique valgte jo selv ikke at forlænge.

Noget andet er at jeg også tit kræver noget men ofte uden at få indflydelsen. Mon ikke 2-8 i CL blandt mange andre ting var udsalgs givende for Setien
Deja-Vu 19:03          
Om han gik selv eller ej, ændre ikke på, at Messi ifølge flere rygter gentagende gange har krævedet Enriques afgang. Jeg tvivler på, at et sådan pres på ledelse og træner bidrager med noget godt. Jeg vil ihvertfald ikke have den store lyst til at fortsætte i en klub, hvor en så toneangivende profil ønskede mig afskediget. TF blev jo hellere ikke fyret i Brøndby, han valgte selv at gå grundet manglende tillid fra JB´s side af. En spiller bør i min optik være loyal overfor træneren medmindre denne er direkte inkompetent. Det er ikke op til spilleren at træffe beslutninger om valget af træner og transfers - heller ikke selvom man hedder Messi og Ronaldo.
Fredag 30. oktober
Torsdag 29. oktober
Liverpool må undvære Fabinho mod West Ham
14:25
SIF er hårdt ramt: Kent N. og kvintet har corona
14:24
Liverpool må undvære Fabinho mod West Ham
14:23
SIF er hårdt ramt: Kent N. og kvintet har corona
14:16
Lyngby-direktør fortryder 'uheldig formulering'
14:12
SIF er hårdt ramt: Kent N. og kvintet har corona
14:11
VB-kant om drømmestart: Mere end godkendt
14:10
FCK - Sejr mod Davids orker!
14:10
SønderjyskE rykker træningen til Kolding
14:10
Vejle Boldklub - en ny start
14:04
Lyngby-direktør fortryder ´uheldig formulering´
14:01
Vejle Boldklub - en ny start
14:01
Ny AaB-chef: Kan blive brug for andre typer
13:59
Solskjær ser ikke Arsenal som konkurrenter
13:57
F.C. Internazionale - Milano Siamo Noi
13:55
Solskjær ser ikke Arsenal som konkurrenter
13:53
SIF er hårdt ramt: Kent N. og kvintet har corona
13:47
Lyngby-direktør fortryder 'uheldig formulering'
13:46
Kent Nielsen hylder SIF-profil: Minder om Falk
13:46
F.C. Internazionale - Milano Siamo Noi
13:46
Spurs-tråden| Verdens bedste stadion
13:45
Vejle-juvel: Føler mig ikke så meget yngre
13:44
F.C. Internazionale - Milano Siamo Noi
13:41
Solskjær ser ikke Arsenal som konkurrenter
13:39
F.C. Internazionale - Milano Siamo Noi
13:34