Luk

Koeman vil udleje Barca-talent: Brug for kampe

| La Liga | 7 kommentarer

Infoboks

Alaves - Barcelona
La Liga (31/10)
Oddset 6,90 4,70 1,45
bet365 6,50 4,75 1,44

Ronald Koeman vil sende Riqui Puig på udleje, da han får svært ved at finde plads til ham på banen lige nu. 

Efter længere tilløb fik Riqui Puig i slutningen af seneste sæson noget, der mindede om et gennembrud for Barcelonas bedste mandskab.

Her var han på banen i 11 kampe, men noget kunne tyde på, at der går lidt tid, før den næste i rækken kommer. 

I hvert fald hvis det står til cheftræner Ronald Koeman. 

- Det er ikke sandt, at jeg ikke regner med ham. Jeg snakkede med Riqui Puig i går. Hvis du spørger mig, så skal de unge spillere spille.

- Det gælder for Riqui, Alena og Pedri. De skal spille. Jeg har fortalt Riqui, at han har en fremtid her, men det bliver svært lige nu på grund af konkurrencen på hans position. Jeg har anbefalet, at han bliver udlejet. Som 20-årig har du som ung spiller brug for kampe, siger Koeman til spanske TV3. 

Riqui Puig, der godt nok er 21 år, har spillet i alt 15 kampe for Barcelonas førstehold. 

 


Af Andreas Roesen

7 kommentarer

Chris4700 08:12          
Da jeg læste de sensationsdrevne overskrifter i går blev jeg voldsomt fortørnet, hvilket er noget nær en vane for en Barca fan i disse tider hvor den ene blasfemiske handling afløser den næste. Men efter at have hørt Koemans forklaring og tænkt lidt over det, giver det så ikke ok mening med udlejning af Puig?
Der er stor begejstring for det nye 4-2-3-1 system da det tilsyneladende giver mulighed for, at de offensive kræfter kan udfolde sig i højere grad, især de store rekordindkøb. Men et system med 2 pivoter (staves det sådan?), passer jo unægteligt ikke til spillere som Alena og Puig, og vil derfor stå bagerst i køen i en tid hvor de er ved at tilpasse og etablere sig. Man kunne argumentere for at de så skal omskoles, tilpasse sig systemet eller lignende, men et lejeophold med spilletid tænker jeg er bedre egnet, eksempelvis hos Ajax. For det er jo rigtig hvad Koeman siger, de skal have spilletid. Og så længe klubben ikke sælger dem, som jeg ellers var bange for var tilfældet da jeg først læste overskrifterne
Stagger Lee 08:59          
Ja, desværre giver det fint mening. De er syv midtbane spillere i truppen, som den ser ud lige nu, så én af dem skal udlejes. Aleña var udlejet sidst år og selvom han ikke fik fuld spilletid, så har det alligevel modnet ham. Puig kunne også have gavn af mere regelmæssig spilletid og man ville så undgå at skal dele den sparsomme spilletid mellem tre spillere(Puig, Aleña og Pedri) og i stedet give de to af dem en hel del. Pedri kan sagtens gå et år eller to uden at få meget spilletid og han ville også profitere af nogle kampe på b-holdet, hvilket ikke ville være tilfældet med Puig. Aleña virker mere gearet til at tage konkurrencen op på midtbanen i år, hvilket man har set i træningskampene. Alt i alt giver det fint mening at udleje Puig for et år. Gerne til en klub fra det nederste lag af la liga, hvor han ikke skal bruge tid på tilvænning og hvor han vil være garanteret en vis mængde spilletid. Han mangler at bygge på fysisk og defensivt og frem for alt bare spille kampe kontinuerligt på højt niveau. Men tilbage, det skal han. Ellers falder der brænde ned.
Chris4700 09:20          
@Stagger

Enig. Tænker også det allervigtigste er, at han ikke sælges. Men man ved sgu ikke med denne ledelse, der uanset hvad der sker desværre stadig har styringen med dette års transfervindue.
Ved ikke om det var Koeman der selv anbefalede det, men tænker et ophold i Ajax også kunne give god mening mening, som vel også selv kunne profitere af dette med alle de afgange de har haft. Som du siger skal Puig have tilføjet noget fysik og defensivt arbejde til sit spil. Mener også Setien pointerede dette
Fjelle80 11:43          
Hvis vi siger at Bartomeu sparkes på porten indenfor de næste par måneder, kan det jo godt være at han kræver der kommer nogle penge i kassen asap. Hæfter han ikke personligt for en del af et evt underskud? Eller er det mig der husker helt forkert... Og gør han stadig det hvis han bliver væltet, eller er der nogle andre regler der træder i kraft?
Det er jo nok ikke det flotteste regnskab der kommer ovenpå Corona, så der kan godt være et stort hul der skal lukkes.
Chris4700 14:36          
@Fjelle
Det var helt sikkert det der gjorde sig gældende med Artur/Pjanic handlen, altså at begge klubber fik polstret finanserne, og i Bartomeus tilfælde fik nedsat det beløb han eventuelt skal hæfte for.
Jeg mener at have læst at i tilfælde af mistillidsvotum, så kan han ikke hæfte for regnskabet, hvilket vel er derfor han nægter at gå af frivilligt. Håber det er tilfældet, så han har mindre motiv end sædvanligt for at lave vanvittige handler, eksempelvis som at sælge Puig.
sennid86 16:33          
Selvmål.... Fandeme utroligt at vi forsætter med at straffe la masia men whatever efterhånden
Fjelle80 21:45          
Det lader til at Puig har meldt ud at han bliver og vil overbevise Koeman om at han er god nok til at spille og passer i systemet.
Fredag 30. oktober
Torsdag 29. oktober