Luk

Kolding bankede bundhold og er tilbage i top

| 2. Division | 1 kommentar
Kolding bankede bundhold og er tilbage i top
Foto: KIF-Fodbold

Kolding IF buldrer videre mod oprykning. Lørdag vandt sydjyderne med 5-1 over Kjellerup IF i 2. divisions gruppe 1.

Kolding IF var kommet under en smule pres, da klubben lørdag eftermiddag skulle indlede forårssæsonen i 2. division.

Allerede fredag havde Skive IK nemlig overtaget førstepladsen i gruppe 1, og derfor skulle Kolding på jagt efter tre point mod Kjellerup IF.

Det var på papiret en overkommelig modstander for sydjyderne - Kjellerup har nemlig skuffet i efteråret og indledte derfor foråret på sidstepladsen.

Kolding var da også meget overbevisende. Allerede efter otte minutter var topscorer Rune Nautrup på pletten efter flot forarbejde fra stortalentet Kristian Kirkegaard, som sendte bolden ind i feltet, hvorfra Nautrup altså let scorede til 1-0.

Føringen blev udbygget efter 19 minutter. Kantspiller Simon Smidt sendte Martin Hedeager af sted i fart, og Hedeager rundede hele Kjellerup-defensiven, inden han øgede føringen til 2-0.

Simon Smidt ville også selv på måltavlen. Efter 41 minutter indstillede han kanonen og hamrede bolden i op i hjørnet fra en position på kanten af feltet - og så gik Kolding planmæssigt til pause med en 3-0-føring.

Kjellerup indledte anden halvleg med en fin mulighed, som Jens Rinke i Kolding-kassen dog snuppede. Efter 59 minutter lykkedes Kjellerup imidlertid med at score - Koldings Mathias Høgsholt kom til at putte bolden i eget net.

Kolding lod sig dog ikke ryste, og efter 68 minutter kom føringen igen op på tre mål. Sebastian Sommer tog chancen direkte på frispark og bragede bolden i netmaskerne til 4-1.

Indskiftede Søren Zachariassen lukkede kampen, da han i overtiden fik nettet til at blafre. 

Kjellerup havde et par fine muligheder i kampens afslutning, men Jens Rinke holdt bolden ude af buret, og dermed åbnede Kolding foråret på fornem vis med en 5-1-sejr.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

1 kommentar

kallekut 18:07          
FORZA Kolding IF
Torsdag 27. juni
Onsdag 26. juni