LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Kolding henter Blicher i FC Roskilde

| 2. Division | 4 kommentarer
Kolding henter Blicher i FC Roskilde
Foto: Ole Walldo
Kolding melder, at de har hentet Jesper Blicher til klubben fra 1. divisionsklubben FC Roskilde.

Lørdag hentede Kolding Jakob Eriksen til klubben, og nu er endnu en forstærkning på plads hos 2. divisionsmandskabet.

Klubben melder nemlig, at de har hentet Jesper Blicher i FC Roskilde.

- Efter at have annonceret tilgangen af Jakob Eriksen i går, er det som sportschef næsten for godt til at være sandt, også at kunne præsentere Jesper. Efter flere samtaler med ham, er jeg fuldstændigt overbevist om, at han bliver et kæmpe aktiv for os, siger sportschef Ulrik Pedersen i en pressemeddelelse.

- Udover sine åbentlyse fodboldmæssige kvaliteter, vil Jesper kunne bidrage med en masse erfaring fra højeste niveau herhjemme. Han får måske en anden rolle og et andet ansvar end han har været vant til i sine tidligere klubber, men det er lige præcis dét der tiltaler Jesper og derfor ser jeg det som det perfekte match. Jesper har en personlighed og har fået en modenhed, som gør at han vil kunne bidrage særdeles positivt til kulturen i klubben, siger han.

Kolding starter på tredjepladsen i oprykningsspillet.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Peter Miles

4 kommentarer

Frakørsel 1 19:07          
Er det egentlig ikke er scoop Kolding har gjort? Jeg mener det var Blicher, der scorede mange af vendsyssels mål da han var dér. Er der nogen der ved hvordan det gik ham i Roskilde?
KasperAS 21:07          
Det var ikke et specielt vellykket ophold. Han var vist på leje fra Lyngby som lod hans kontrakt løbe ud her til nytår og Roskilde har ikke været interesseret i at signe ham.
Han har ikke spillet ret meget, men var hentet ind fordi der var en del skader på midtbanen/fløjene i Roskilde, men alternativerne/reserverne har klaret det bedre end ham, såeh.. ja.

Men held og lykke til Jesper Blicher i Kolding. De gange jeg har hilst på ham har han virket som en flink fyr. Vi havde bare andre bedre spillere.
StormOne 20:57          
Jeg så ham spille i en pokalkamp for Roskilde, og der var han piv hamrende ringe!! Men tror han er en rigtigt god spiller i 2. div. Ville være fint tilfreds, hvis jeg var Kolding fan.
Frakørsel 1 20:35          
Okay, det lyder ikke særligt succesfuldt. Også lidt af en rutchetur, Lyngby, Roskilde, Kolding. Måske er det fodboldglæden der skal tilbage, spændende bliver det når sæsonen går igang. Kolding kunne godt være en af oprykningsemnerne, med den afslutning de havde i efteråret og de spillere de har hentet her til vinter
Mandag 25. marts
Søndag 24. marts