Luk

Kolding IF har erstatning for Ibsen klar

| Danmark | 0 kommentarer

Infoboks

Kolding IF har torsdag præsenteret Rasmus From, som kommer til fra VSK Aarhus, og målmanden er klar til at gribe chancen.

Kolding har allerede været godt i gang på transfermarkedet, hvor de torsdag hentede det tredje nye ansigt til klubben.

Denne gang har de nemlig hentet en ny målmand som erstatning for Frederik Ibsen, som er taget videre til Lyngby. Koldings nye målmand hedder Rasmus From, og han kommer til fra VSK Aarhus på en toårig kontrakt.

Det meddeler Kolding på sin hjemmeside.

- Rasmus kommer direkte fra VSK Aarhus og en sæson med mange flotte præstationer. Rasmus er et dedikeret ungt menneske, som vi glæder os til at videreudvikle og se vokse i vores miljø. 

- Rasmus kommer fra en god skole i blandt andet Brøndby IF og FC Nordsjælland, der giver ham en god ballast i den kultur, vi gerne vil have i klubben, udtaler Frederik Lund, som er teknisk chef i klubben.

Også hovedpersonen selv glæder sig til at snøre støvlerne hos Kolding, hvor From får en god mulighed i forhold til sin udvikling.

- Kolding er en fantastisk mulighed, hvor jeg kan forsætte min udvikling. Det er der mit største fokus er, kombineret med et godt miljø, som klubben kan tilbyde, fortæller Rasmus From og fortsætter.

- Mit mål for den kommende sæson er naturligvis at kæmpe med om pladsen og i sidste ende stå tilbage som målmanden med færrest indkasserede mål og flest clean sheets i divisionen.

21-årige Rasmus From formåede i denne sæson at holde ni clean sheets i 26 kampe i 2. division for VSK Aarhus.


Af Raymund Nelausen
Torsdag 17. juni