Luk

Kolding jubler over FCK-talent: Vi er stolte

| Danmark | 6 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - FC København
Superligaen Grundspil (07/03)
Bet25 2,95 3,40 2,35
Oddset 2,85 3,55 2,40
bet365 3,10 3,40 2,25

Kolding IF er stolte af at kunne tiltrække en spiller som FC Københavns offensivtalent Ahmed Daghim til klubben.

Kolding IF har købt den 19-årige offensivspiller Ahmed Daghim i FC København og udstyret ham med en kontrakt på to et halvt år.

1. divisionsklubben er godt tilfreds med at kunne lokke Daghim til.

- Vi er utrolig stolte af, at vi kan tiltrække en spiller og et talent som Ahmed til Kolding IF. Han har et stort potentiale, og har vist det tidligere i FCK og for U-landsholdet. Nu glæder vi os over at rejsen forsætter hos os, som jeg er sikker på nok, skal blive en succes, siger teknisk chef Frederik Lund.

Også Koldings cheftræner, Morten Mølkjær, ser et stort lys i Daghim.

- Vi har fulgt Ahmed ham fra hans unge år hos FCK og U-landsholdet. Det er en spændende spiller med et stort potentiale, som vi sammen skal forsøge at forløse. 

- Ahmed er dygtig 1-mod-1, hvor han med stor acceleration kan udfordre. Han har et godt touch på bolden og er særligt målfarlig fra venstrekanten, der tillader ham at skære ind i banen. Derudover fylder han godt på dødbolde med hans imponerende springstyrke.

- Ahmed er dog stadig meget ung. Derfor kræver det altid noget tilvænning og vi har flere udviklingsområder, hvor vi skal i arbejdstøjet, siger Mølkjær.

Ahmed Daghim var i sidste sæson udlejet til norske HamKam.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Sara Margren
Lørdag 6. marts
Fredag 5. marts