Luk

Kolding kom tilbage på sporet mod Skive

| NordicBet Liga | 5 kommentarer

Infoboks

Kolding IF - Skive IK 2-1
NordicBet Liga
42' 0-1 Sebastian Denius
50' 1-1 Mathias Høgsholt
64' 2-1 Jeppe Hansen

Skive var foran ved pausen, men formsvage Kolding kæmpede sig tilbage og vandt med 2-1 efter en solid anden halvleg.

Efter en flot sejr over Viborg FF i starten af juni gik Kolding fuldstændig i stå og vandt ikke de efterfølgende fem kampe.

Tirsdag kunne klubben dog stoppe den kedelige stime, da der ventede en hjemmekamp mod Skive IK.

Begge hold skabte flere store muligheder i første halvleg, men gang på gang lykkedes det ikke at få bolden det sidste stykke ind over stregen – i hvert fald indtil det 42. minut.

Her fik Skive nemlig tilkendt et straffespark, da dommeren vurderede, at Koldings Mads Eriksen havde hånd på bolden i feltet, og så kunne formstærke Sebastian Denius sende skibonitterne på 1-0 fra pletten.

Derfor gik Kolding til pause nede med en enkelt, men hjemmeholdet kom stærkt ud til anden halvleg, og det gav hurtigt pote.

Fem minutter efter pausen dukkede Mathias Høgsholt nemlig op, og så hakkede forsvarsspilleren udligningen i netmaskerne til 1-1.

Kolding havde dog mere end et enkelt point i tankerne, og et lille kvarter senere blev det også 2-1.

Skive-defensiven fik ikke clearet et fladt indlæg fra højre side, og så var Jeppe Hansen hurtigst over den løse bold og prikkede læderet over stregen.

Med et kvarter igen burde Niels Letort have afgjort løjerne, da han blev spillet alene igennem, men Marcus Bobjerg diskede op med en flot redning og holdt Skive inde i kampen.

Gæsterne fik dog aldrig bolden i nettet igen, og derfor hentede Kolding tre tiltrængte point, der sender klubben op på en foreløbig fjerdeplads i 1. division.


Af Martin Schmidt
Lørdag 11. juli
Fredag 10. juli