Luk

Kolding sender danskbosnier til Middelfart

| 2. division | 7 kommentarer

Infoboks

Thisted - Kolding IF
2. Division (24/10)
Oddset 2,30 3,15 2,90

Kolding IF meddeler onsdag, at de siger farvel til 29-årige Denis Fazlagic, som klubben har valgt ikke at forlænge samarbejdet med. Han tager til Middelfart i stedet.

Kolding IF kunne tidligere onsdag oplyse, at de havde tilføjet en spiller til truppen i form af nigerianske Atu Galadima, og nu oplyser klubben så også, at der går en spiller den modsatte vej ud af truppen.

Det gælder den 29-årige danskbosnier Denis Fazlagic, som er blevet enig med Kolding om at ophæve samarbejdet.

Fazlagic kom til Kolding fra rivalerne FC Fredericia tilbage i 2018 og nåede 83 kampe for klubben, hvorfor han også har været en vigtig mand i sin tid på holdet.

- Vi vil i Kolding IF gerne takke Denis for hans store arbejde i de tre år, han har været i klubben. Han har været en vigtig skikkelse i klubben – særligt på banen, hvor han havde stor andel i vores oprykning til 1. division i 18/19-sæsonen, siger Frederik Lund, teknisk chef i Kolding.

- Faz har også betydet meget uden for banen, hvor hans høje humør altid har spredt god stemning blandt dem omkring ham. Nu er tiden kommet til at vi begge parter går nye veje. Her fra klubben ønsker vi ham alt mulig held og lykke i fremtiden.

Fazlagic skal fremover spille i Middelfart Boldklub ifølge Koldings hjemmeside, og derfor kan Kolding i fremtiden komme til at stå over for deres tidligere spiller.


Af Kristoffer Lind Pedersen

7 kommentarer

Cholo 15:14          
Danskkroat… Good luck Brate.
Bugen 15:27          
Middelfart er åbenbart områdets skraldespand...
Måske derfor det max hedder 2. div i den by ;-)
KOLDING IF SUPPORT. 15:39          
En rigtig publikumyngling.. Held og lykke i Middelfart Faz. Du bliver fandme savnet.. :((
VBK - Leeds 15:39          
Så er Denis i hvert fald blandt det gode affald. Held og lykke i Middelfart.
KOLDING IF SUPPORT. 18:45          
VBK
Lige præcis.Man undrer eftersom de forlængede med ham til sommeren 22 9/6 meldte de det ud.. Der er sgu ikke meget tilbage af grundstammen. Så er Eriksen og Sommer og Ohlsen og Vestergård og Killerich vel de næste... Nu har de 3 Fazlagic, Høgsholt og Zjajo i Middelfart..
kallekut 19:21          
Faz har desværre slet slet ikke præsteret for Kolding over tid nu - desværre, men Faz, har ALDRIG været en kantspiller, der evnede at tage de krævede returløb, og eftersom han heller ikke længere sætter en mand, og samtidig med alderen har mistet lidt fart, så kan det vel forsvares, at Kolding IF lod ham gå -
Men en Faz i topform, kan blive en kæmpe gevinst for Middelfart, så håber for altid sympatiske Letort, at han kan få Faz til at Shine igen - og forhåbentlig slå den utålige og usympatiske Peter Kristensen af holdet ...
KOLDING IF SUPPORT. 19:59          
Kallekut
Nej han har været ved siden af sig selv som man husker ham. Han er altså stadig kun 29 så tvivler på alderen er skylden.. Er sikker på Jens har fået guldfugl der kan være afgørende i mange kampe. Han var allerede i kamp hertil aften i pokalen.
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober