Luk

Kolding spændte også ben for Randers

| Træningskampe | 12 kommentarer

Infoboks

Kolding IF - Randers FC 2-2
Træningskamp
21' 1-0 Marcus Gudmann
33' 1-1 Tobias Klysner
38' 1-2 Bassala Sambou
63' 2-2 Denis Fazlagic

Fredag fik Kolding endnu en gang et resultat mod et hold fra 3F Superligaen, da det blev 2-2 mod Randers FC.

Kolding imponerede i sidste weekend ved at besejre Brøndby med 2-1, og fredag ventede der atter Superliga-modstand til 1. divisionsklubben.

Denne gang kom Randers på besøg, og kronjyderne skulle forsøge at fortsætte de positive takter efter allerede at have slået Esbjerg og AaB i årets første træningskampe.

Kolding kom dog bedst fra start, for efter 21 minutter steg Marcus Gudmann til vejrs og stangede værterne i front med et knaldhårdt hovedstød efter et hjørnespark.

Randers kæmpede sig dog tilbage 12 minutter senere, hvor Tobias Klysner tog en lang fremlægning til sig og flot lobbede bolden i kassen til 1-1.

Endnu bedre blev det for Randers i det 38. minut, hvor Bassala Sambou med en kølig afslutning fladt i det lange hjørne sikrede gæsterne en pauseføring på 2-1.

Kolding havde dog mere i sig, for godt et kvarter inde i anden halvleg fik værternes Adam Jakobsen tilkendt et straffespark.

Fra ellevemeterpletten var Denis Fazlagic sikkerheden selv, og så stod der 2-2 på måltavlen, da kampen gik ind i sin afsluttende fase.

Trods yderligere chancer blev det ved fire mål i træningskampen, der således sluttede uafgjort mellem Kolding og Randers.

Randers' første turneringskamp i 2021 er hjemme mod AC Horsens den 2. februar, mens Kolding åbner forårssæsonen i 1. division med en hjemmekamp mod FC Helsingør ti dage senere.

Støt Randers FC og støt vores sponsorer.


Af Martin Schmidt

12 kommentarer

Randersc Freja FC 14:56          
Randers med næsten U 19. Men pyt, fk0lot af Kolding
Falcken 14:56          
Prøv nu lige at skrive det var et reservehold Randers stillede med, der var masser af U 19 spillere på banen, men flot kæmpet af Kolding
Romeo Detlev 14:57          
Interessant. Man kunne hævde at Kolding burde spille i SL med alle de SL-skalpe de har taget. Med på et wildcard!
Pointofview 15:10          
Til info for de irriterede Randers tilhængere brugte Kolding hele truppen i kampen og stillede ikke med den stærkeste 11er. Det er bare en træningskamp og resultatet betyder meget lidt.
Bugen 15:21          
Begge hold spillede faktisk en omgang fint bold!
Og 2-2 må siges at være ganske passende.... Og jeg undres da hvis Randers stillede med et U19 hold i deres opstart til suppen! - Det ville jeg kalde aldeles uprofessionelt...
Kolding skiftede hele baduljen i pausen, mens Randers nøjes med at skifte på et par få positioner...
Og ja, nogle af Randers drengene var ganske unge... og ikke suppe duelige. Men Kolding havde nu også et par knejte med... så ingen forskel dér.
mimsdk 16:00          
Enig med Bugen
Randersc Freja FC 18:10          
Grunden, tror jeg, at superspillerne blev hjemme, var at de spillede mod AaB for to dage siden. Så faktisk meget professionelt
Lørdag 6. marts
Fredag 5. marts