Luk

Kolding-træner om pointdyk: Dyre lærepenge

| NordicBet Liga | 5 kommentarer

Kolding-træneren Anders Jensen er yderst tilfreds med sæsonstarten, men har også indset, at man i 1. division betaler dyre lærepenge, når skarpheden udebliver. 

Oprykkerne Kolding kom tordnende ind i denne sæson med sejre i de første fire runder, men siden er det blevet til en uafgjort og to nederlag mod svære modstandere fra toppen af rækken.

De seneste resultater betyder, at Kolding er noteret for 13 point efter syv runder, og det havde Kolding-træner Anders Jensen gerne taget til takke med inden sæsonen, hvis start han er meget tilfreds med.

- Vores sæsonstart har været over al forventning. Som oprykker havde vi klart solgt den, før vi gik i gang for fire sejre, en uafgjort og to nederlag, siger han til bold.dk og fortsætter.

- Men vi spiller uafgjort og taber begge kampe knebent mod gode modstandere, og der kan vi ikke forvente at hive sejre med hjem.

De seneste tre runder har budt på et point mod Vejle samt smalle nederlag til Fredericia og Nykøbing FC, og pointtabene er en del af det at spille i 1. division, siger træneren.

- Vi er i en række, hvor vi betaler lærepenge, når vi ikke er skarpe. Det har vi gjort de sidste to kampe, hvor vi har misset chancerne for at lukke og komme ind i kampene. Den skarphed havde vi i de første kampe.

Ingen alarm

Tre kampe uden sejr er dog ikke noget, som får alarmklokkerne til at ringe i Kolding-lejren, der føler, at holdet har fundet sig tilpas i 1. division.

- Vi hæfter os ved, at vi har været med hele vejen i kampene. I Fredericia brænder vi til slut en friløber, som kan udligne stillingen, og i Nykøbing brænder vi store chancer for at lukke kampen.

- Vi er også kommet under kolossalt tryk i kampene, men der er ikke noget, jeg tænker, der er alarmerende, for vi har bidt fra os, og vi har vist, at vores kvalitet berettiger os til at være i rækken.

Den manglende pointhøst i de seneste kampe har da heller ikke sat et negativt præg på truppen.

- Vi ærgrer os selvfølgelig over de to nederlag, for vi følte, der var noget til os. Det kan jeg egentlig godt lide, og jeg havde været ked af, hvis spillerne havde trukket på skuldrene i stedet.

Svær Fremad Amager-kamp venter

Søndag gælder endnu en svær kamp, når Kolding tager imod Fremad Amager, som ikke har vist overbevisende form i denne sæson. Indtil nu er det blevet til to sejre, tre uafgjorte og to nederlag for amagerikanerne.

- Jeg forventer en tæt kamp. Fremad Amager har et fantastisk fodboldhold med fantastiske offensive spillere, som kan afgøre fodboldkampe, hvis de rammer dagen, siger han og fremhæver 20-årige Lukas Engel og hollandske Sven Blummel.

- Vi skal lukke de rum ned, som de søger, og så skal vi have styr på de områder, hvor vi ved vi kan ramme dem. Vi har muligheder med vores offensiv mod dem.

Kampen mellem Kolding og Fremad Amager fløjtes op klokken 15.00.


Af Jonas Dalgård

5 kommentarer

VBK - Leeds 08:43          
Med pokalen er det 4 kampe uden sejr. Tror de ender i nederste halvdel, men håber de overlever.
MikkelF 08:50          
Det gør de sandsynligvis. Det er set så tit, at oprykkerne starter som lyn og torden, men når forårssæsonen løber af ovenpå den hårde vinteropstart, så kører oprykkerne flade. Thisted i 17/18, Nykøbing i sæsonen før det som eksempel. Klubberne sluttede som 8´er og 7´er hhv.
Guailo 08:52          
Kolding træneren mener åbenbart at fordi at Kolding først efter 6 kampe er begyndt at knække lidt så har de fortjent at blive oppe. FLØJT RÆKKEN AF!

Men det var da noget af en taber mentalitet som tydeligt viser en træner der godt ved at det er blevet hverdag for hans hold. De bliver fysisk og taktisk overmatcheti samtlige kampe men har haft en unaturlig skarphed som hold ofte kan nyde godt af lige efter en oprykning.

Men Kolding er færdige, tror maks de hiver et par uafgjorte resten af sæsonen.
Vanputten 14:24          
Enig!!!!
Schmidt-KIF 14:51          
Hold da op Guailo. Du forstår da godt nok at fortolke en artikel. Respekt.
Tror bare ikke du kender Anders Jensen så. Han forlanger fuld indsats af sine spillere og han er måske den træner i Nordic Bet ligaen med den største vinder mentalitet. Han ved om nogen der skal kæmpes om alle point for at blive i rækken.
I det mindste er vi ikke en klub der skifter træneren efter hvert nederlag som man ser i andre klubber.
Søndag 20. oktober