LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Kollegaerne hylder Guardiola med pris

| Premier League | 2 kommentarer
Kollegaerne hylder Guardiola med pris
Foto: Getty Images

Infoboks

Manchester City - Burnley
FA Cup (26/01)
bet365 1,10 9,00 23,00
NordicBet 1,09 10,50 30,00
Oddset 1,09 11,00 23,00
Stream Newcastle – Manchester City på Eurosport Player
Advertisement
Managerne fra League Two til Premier League kårede tirsdag Pep Guardiola som årets manager i England.

Trænerne i de øverste engelske rækker er samlet under foreningen League Managers Association, LMA, og de kårer hvert år årets manager i alle rækker - og i denne sæson faldt valget på Pep Guardiola.

Det blev afsløret, da foreningen tirsdag aften holdt prisuddeling, og her modtog Pep Guardiola altså trofæet, som er opkaldt efter Alex Ferguson. Guardiola tog også titlen som årets manager i Premier League.

- Jeg kom ikke til England for at ændre noget som helst. Jeg kom blot for at nyde mit job og gøre mit bedste - ligesom alle andre trænere i verden, siger Pep Guardiola ifølge LMA's hjemmeside.

Pep Guardiola vandt trofæet efter at have ført Manchester City til sejr i Premier League, hvor klubben tog trofæet med hele 100 indsamlede point.

- Selvfølgelig er det kæmpestort at opnå 100 point i Premier League. Sæsonen har været fantastisk af mange årsager, og vi vil alle huske det i resten af vores liv, siger Guardiola.

Pep Guardiola var ikke den eneste, der blev hyldet tirsdag aften. Wolverhampton-manager Nuno Espirito Santo blev kåret som årets manager i Championship, mens Accrington Stanley-manager John Coleman fik titlen i League One.

Stream Newcastle – Manchester City på Eurosport Player
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Torsdag 24. januar
Onsdag 23. januar