LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Kollegaerne hylder Guardiola med pris

| Premier League | 2 kommentarer
Kollegaerne hylder Guardiola med pris
Foto: Getty Images
Morten Bruun om Guardiola: Han har ødelagt Premier League
Tilbageblik på eksperternes PL-forudsigelser: Ramte de plet?
Highlights: Manchester City runder imponerende 100 point med sejr over Southampton
Highlights: Manchester City med endnu en mål-rekord i sejren over Brighton
Highlights: Manchester City kunne fejre deres triumf mod et veloplagt Huddersfield

Infoboks

Manchester City - Huddersfield
Premier League (19/08)
Oddset 1,12 8,50 19,00
Stream Wolverhampton – Manchester City på Eurosport Player
Advertisement
Managerne fra League Two til Premier League kårede tirsdag Pep Guardiola som årets manager i England.

Trænerne i de øverste engelske rækker er samlet under foreningen League Managers Association, LMA, og de kårer hvert år årets manager i alle rækker - og i denne sæson faldt valget på Pep Guardiola.

Det blev afsløret, da foreningen tirsdag aften holdt prisuddeling, og her modtog Pep Guardiola altså trofæet, som er opkaldt efter Alex Ferguson. Guardiola tog også titlen som årets manager i Premier League.

- Jeg kom ikke til England for at ændre noget som helst. Jeg kom blot for at nyde mit job og gøre mit bedste - ligesom alle andre trænere i verden, siger Pep Guardiola ifølge LMA's hjemmeside.

Pep Guardiola vandt trofæet efter at have ført Manchester City til sejr i Premier League, hvor klubben tog trofæet med hele 100 indsamlede point.

- Selvfølgelig er det kæmpestort at opnå 100 point i Premier League. Sæsonen har været fantastisk af mange årsager, og vi vil alle huske det i resten af vores liv, siger Guardiola.

Pep Guardiola var ikke den eneste, der blev hyldet tirsdag aften. Wolverhampton-manager Nuno Espirito Santo blev kåret som årets manager i Championship, mens Accrington Stanley-manager John Coleman fik titlen i League One.

Stream Wolverhampton – Manchester City på Eurosport Player
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

2 kommentarer

bruger 138098 07:23          
Fortjent
C_Puyol_99 11:14          
City bliver uhyggeligt stærke næste år, mere end de allerede er i forvejen. Dertil kan man lægge, at de har et ret ungt hold, som således kan agere stammen i de kommende mange sæsoner.

Med deres exit mod Liverpool i CL, tror jeg også at de har fået mere hård på brystet, og at de dermed er en seriøs bejler til næste sæsons trofæ. De var også uheldige med at trække Liverpool, for deres spillestil passer perfekt til Liverpools. Havde City mødt Real eks. er jeg overbevist om, at de havde sendt Real ud.
Onsdag 15. august
Tirsdag 14. august