Luk

Komet efter Serie A-rygter: Elsker at være i BIF

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

Sampdoria - Juventus
Serie A (30/01)
Oddset 6,40 4,40 1,50
bet365 7,00 4,33 1,45

Brøndbys Jesper Lindstrøm er glad for rygterne, der kæder ham sammen med større klubber, men lige nu er han meget glad for at være i Brøndby, siger han.

I den forgangne uge skrev en italiensk avis, at Serie A-klubben Sampdoria har et godt øje til Brøndby-kometen Jesper Lindstrøm, der indtil videre har haft en strålende sæson i den blå og gule trøje.

Den 20-årige offensivspiller erkender, at det er fedt, at der er hold, som følger ham, men han er ikke meget for at spå om fremtiden – udover at han selvfølgelig drømmer om at komme til udlandet på et tidspunkt.

Desuden slår han fast, at han er meget glad i Brøndby i øjeblikket.

- Det er selvfølgelig fedt, at nogen vil følge med. Når det går godt, er det klart, at der er andre, som følger med. Men mere har jeg ikke at sige om det.

- Jeg læste det på Facebook, da jeg var med U21-landsholdet, så meget mere ved jeg ikke om det, men det er selvfølgelig dejligt, at der er nogle, der følger med, siger Lindstrøm.

Er det for tidligt at tale om et udlandseventyr?

- Det ved jeg sgu ikke. Jeg er glad for at være i Brøndby, som alle ved. Jeg elsker at spille her og elsker at spille sammen med de gutter her, så meget mere har jeg ikke at sige om det.

Men du drømmer vel også om en større scene?

- Selvfølgelig, det har alle spillere. Alle vil gerne til udlandet på et tidspunkt, og det må jeg tale med min agent, klubben og alle andre mennesker omkring mig i forhold til, hvad der er det rigtige for mig.

- Lige nu elsker jeg at være her og elsker at spille for dette hold.

Lindstrøms Brøndby-kontrakt udløber i 2023.


Af Jonas Dalgård

7 kommentarer

AK78 09:07          
Forlæng yderligt er år så han udløber sommeren 2024 også skyd ham sf for en høj pris i 2022 ell. 2023..
yeppes 09:31          
Skal han blive andet end en god superligaspiller, skal han lade være med at tabe så mange bolde og blive bedre fysisk. Ved godt, at han også kan være en afgørende spiller, men det falmer lidt, når han ikke har et højere bundniveau.
Milanistar 09:33          
Enig. Lindstrøm har meget lang vej endnu. Skov Olsen brændte superligaen af, men har ikke formået at vise andet end glimt i en midterklub i Serie A. Lindstrøm bør indtil videre ikke have ambitioner om mere end Superliga.
Jasperthesjasper 09:45          
Skal han blive andet end en god superligaspiller, skal han lade være med at tabe så mange bolde og blive bedre fysisk. Ved godt, at han også kan være en afgørende spiller, men det falmer lidt, når han ikke har et højere bundniveau.
Gal en omgang vrøvl.

Jesper Lindstrøm har siden sommer spillet på et niveau der er et godt stykke over superligaen. Han har altså en pass accuracy på 72%, han har 51% duels won og 58% dribbles won. Ganske fine stats for en 20 årig offensiv spiller.

Samtidig har han været direkte involveret i 7 mål i 9 kampe.

Ja, han skal bevise sig over længere tid, men hans niveau lige nu er alt andet end svingende, og han taber på ingen måde flere bolde end gennemsnittet. Tværtimod. Er faktisk pænt overrasket over at han har 58% succesfulde driblinger. Det er en virkelig, virkelig flot statistik.
Moto1 10:04          
Beholde ham min 2 sæsoner endnu, hans potentiale kan udvikles bedre i SL og herefter skydes afsted som mere klar og robust spiller. Økonomisk vil dette nok også være langt mere givtigt for BIF. Såfremt Jonas Wind prissættes til over 100mio er Lindstrøm i samme klasse, dog med mere speed og dårligere hovedspil.
Vestegnen!! 10:07          
Jeg har virkelig svært ved at se, hvordan Jobbe har et lavt bundniveau i denne sæson. Ud over at han scorer og assisterer, så har han foden med i det meste, som Brøndby skaber offensivt. At han laver lidt boldtab er vel kun naturligt, når han ofte søger den direkte udfordring.
Pindhunden 13:05          
Problemet for brøndby er, at Jobbe og Frendrup sandsynligvis kun er salg i maks 20-25 mio kr. klassen, hvilket ikke vil redde økonomien, når man skal hente erstatninger, der kan være profiler.
De har endnu ikke fødekæden på plads, så de kan ikke ligesom FCN hente 3-4 nye talenter ind fra ungdomsholdet og bevare niveauet.
Så før Brøndby har flere, dygtigere talenter på vej eller er heldige/dygtige med et monstersalg på 80-100 mio kr., så ville jeg også prøve at beholde Jobbe og Frendrup i et par år endnu. De er gode nok til at bygge holdet op omkring og kan måske endda sælges for mere til den tid.
Onsdag 27. januar
Tirsdag 26. januar