Luk

Kommende SIF-duo kan ende i absurd situation

| Danmark | 8 kommentarer

Infoboks

Nykøbing FC - FC Roskilde
NordicBet Liga (31/05)
bet365 1,70 3,80 4,75
NordicBet 1,69 3,95 4,45
YouBet 1,69 3,95 4,40

Den kommende Silkeborg-duo Emil Holten og Mads Kaalund kan spænde ben for SIF, når Nykøbing lørdag gæster Silkeborg. NFC-træner vil undgå absurd scenarie.

Når Silkeborg IF lørdag skal kæmpe for oprykning til Superligaen, kan der opstå et mærkværdigt scenarie i kampen. 

Silkeborg møder Nykøbing FC, og i gæsternes trup findes to spillere, som i næste sæson skal spille for netop Silkeborg.

Nykøbing FC's angriber Emil Holten og midtbanespiller Mads Kaalund har således begge lavet aftaler med Silkeborg fra næste sæson.

Kommer Holten og Kaalund på banen i opgøret, kan de altså risikere at komme i situationer i kampen, hvor de forhindrer deres kommende klub i at rykke direkte op i Superligaen.

Nykøbing vil forhindre uheldig situation

I Nykøbing FC er man naturligvis opmærksom på situationen, og her ønsker man ikke at udsætte de to spillere for unødvendige scenarier.

NFC-træner Jens Olsen forklarer, at ingen af de to spillere kommer til at starte inde i kampen, men at det dog er muligt, at de begge kommer med på bænken.

- Mads Kaalund og Emil Holten kommer som udgangspunkt ikke i kamp. Det kan være, at vi tager dem med på bænken, men vi regner ikke med, at de skal spille en rolle i kampen, siger Olsen til bold.dk.

- Vi vil ikke sætte dem i en uheldig situation over for deres nye arbejdsgiver, men det er muligt, at de begge kommer med i truppen.

Jens Olsen, som selv stopper i klubben efter denne sæson, understreger, at Nykøbing FC tager til Silkeborg for at hente de tre point og ikke bare lægger sig fladt ned og lader SIF holde oprykningsfest.

- Vi kan sikre os en plads i top seks og kommer derfor til Silkeborg for at spille med og vil forsøge at drille dem.

- Både Mads og Emil har været lidt ude af holdet på det seneste og er ikke startet inde i så mange kampe, både på grund af skader og karantæner, så det er ikke sådan, at vi bare fjerner to sikre startere, og vi dermed sælger os selv fuldstændig.

- Vi har været rigtig glade for dem begge to og havde selvfølgelig gerne beholdt dem begge to lidt længere, men samtidig ønsker vi dem alt mulig held og lykke fremadrettet, siger Olsen til bold.dk.

Jens Olsen forklarer, at han har talt om situationen med både Emil Holten og Mads Kaalund, som begge er enige i beslutningen. 

Hverken Holten eller Kaalund er vendt tilbage på bold.dk's henvendelser omkring situationen.

Skab stadion-stemning hjemme i stuerne


Af Mikkel Nøhr

8 kommentarer

Dougan 19:26          
Gud ved, hvad man tænker i Viborg? Som vel at mærke selv skal slå Fremad Amager for at have en chance for at sikre sig førstepladsen. Underlig situation, som Bold skriver...
Fields 20:01          
I Viborg tænker man, at man skal vinde ligemeget hvad. Easy.
tsl1981 20:33          
Ja eller uafgjort.. hvis NFC vinder…
dgh1896 21:02          
Det er da pisse ærgerligt at Nykøbing ikke kan stille i hvad der på papiret må forventes at være stærkeste opstilling, men jeg er da trods alt glad for at træneren gør som han gør. Og skulle det som forventet ikke glippe for Silkeborg, så må vi jo vise vi har fortjent en oprykning ved at slå Hobro :-)
SotD 21:06          
Det er vel lige efter bogen. Håbløst at gamble med spillernes image ved en lousy præstation - og omvendt ønsker hverken SIF eller spillerne formentlig at de ender med at være kampafgørende imod SIF.

Der er alt at tabe ved at stille op, så det er den helt rigtige beslutning NFC har truffet i min verden. At jeg så personligt har meget svært ved at se hvad fanden vi skal med de to i Superligaen (7-9-13) er så en anden sag...
mansemand 21:27          
det var da en underlig udmelding...

" Mads Kaalund og Emil Holten kommer som udgangspunkt ikke i kamp. Det kan være, at vi tager dem med på bænken, men vi regner ikke med, at de skal spille en rolle i kampen, siger Olsen til bold.dk."

man tager vel kun folk med man forventer at bruge, så hvis de kommer ind skal de stå stille på sidelinen eller hvad ?
SotD 21:51          
Måske har man bare ikke sindssygt mange spillere i truppen der er fit? Så giver det da meget god mening at de potentielt kan være nødt til at stå standby i tilfælde af skader på banen, under opvarmning eller hvad der nu måtte opstå.
Fredag 29. maj