Luk

Kompany får profilrig testimonial i september

| Premier League | 4 kommentarer
Guardiola efter VAR (igen) kom i vejen for en sejr over Tottenham: Vi kan ikke gøre mere
Se målene fra VAR-dramaet: Tottenham lusker sig til point trods stor City-dominans
Grus i maskineriet? Agüero raser over udskiftning – Wieghorst: Jeg bryder mig ikke om det
VAR strikes again: Jesus scorer men får målet annulleret – Se dramaet her
19 sekunder på banen: Lucas bliver skiftet ind og lammer Man City med sin første boldberøring
Kompany får profilrig testimonial i september
Foto: Getty Images

Vincent Kompany får i september en testtmonialkamp på Etihad, hvor blandt andre Pep Guardiola, Roberto Martinez og Rafael van der Vaart deltager. 

I England er der tradition for, at en spiller for en såkaldt testimonialkamp, hvis han har været mere end ti år i samme klub.

Derfor afvikler Manchester City 11. september i den kommende landskampspause et opgør til ære for klubbens tidligere anfører Vincent Kompany, der nu er spillende cheftræner i Anderlecht.

Pep Guardiola kommer til at stå i spidsen for et Allstar-hold fra Manchester City med blandt andre Joe Hart, Pablo Zabaleta og Micah Ricards.

De skal møde et Allstar-hold fra Premier League, som den belgiske landstræner Roberto Martinez skal lede. Her er blandt andre Rafael van Vaart og Emile Heskey med.

33-årige Kompany har fået en blandet start på tilværelsen som spillende cheftræner i Anderlecht. Efter 1-2 mod Oostende i premieren er det blevet til 0-0 mod både Mouscron og Mechelen.

Kompany har spillet fuld tid i de tre kampe.


Af Mikael Blond

4 kommentarer

Ignorado 18:02          
Fortjent!
Wise1964 18:07          
Hvis nogen fortjener det, så er det ham
SW6 18:22          
Ja sådan hylder man en klub legende. Heldigt det ikke er FCM og Jacob Poulsen for så skulle der jo aftales tid med en skadestue så han kunne få knivene ud af ryggen :)
Peter Nielsen 19:22          
Synes da det er meget flot at FCM fritstiller Poulsen. Det ville da have været værre hvis de havde nægtet at fritstille ham og havde beholdt ham på bænken mod hans vilje og krævet et transferbeløb.

Poulsen fik et tilbud om et andet job i klubben og takkede nej da han mener han kan spille en sæson eller to mere. Han er ikke tilfreds med at sidde på bænken og spørger om han kan blive fritstillet, hvilket FCM accepterer.

Man kan godt mene at FCM burde have været mere tydelige omkring hvilken rolle JP ville få i denne sæson, men det kunne jo også bare være de unge spillere der har steppet op og været bedre end Poulsen. Det er ikke altid let at forudse hvornår de unge overhaler de gamle mht kvalitet på banen.

Som sagt synes jeg FCM som klub har været 100% fair. Hvis Poulsen har en beef med nogen i klubben kan det da kun være træneren som har fravalgt ham fordi han mener andre er bedre. Om træneren har ret eller ej er jeg ikke sikker på, Poulsen har i hvert fald mere erfaring og rutine end nogen anden FCM spiller, og på hans gode dage er han rigtig god. Der går bare længere og længere mellem hans gode kampe.
Søndag 25. august