LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Kompany føler sig sikker på City-forlængelse

| Premier League | 4 kommentarer
NC og Mølby vurderer PL-titelkampen: Her kan Liverpool og City få problemer
Guardiola om City-juvel: Vi havde ikke mange som ham i Barca - Imponerede mig fra første dag
Missede chancer på stribe: Eriksen og co.var tæt på udligningen mod City
Mølby: Dét her mangler City for at kunne vinde Champions League
Vertonghen til TV3 SPORT: 'Derfor røg jeg i klammeri med Sterling'
Kompany føler sig sikker på City-forlængelse
Foto: Getty Images

Infoboks

Manchester United - Manchester City
Premier League (24/04)
bet365 7,50 5,00 1,44
NordicBet 6,80 5,00 1,48
Oddset 6,40 4,70 1,45
Stream Manchester United – Manchester City på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Vincent Kompany er ikke i tvivl om, at han også er Manchester City-spiller i næste sæson, siger han i et interview med Talksport.

Manchester City-kaptajnen Vincent Kompany føler sig overbevist om, at han også vil være at finde på Etihad Stadium næste sæson, selvom hans kontrakt med klubben udløber efter indeværende sæson.

Det siger han i et interview med Talksport ifølge Goal. 

- Ja, jeg spiller næste sæson. Jeg er en del af familien nu, så vi tager hånd om situationen som en familie, siger han og fortsætter.

- Vi er måske enige eller uenige, men det vil ikke ændre forholdet mellem mig og klubben.

- Det (kontraktforlængelsen, red.) er ikke en prioritet lige nu, men en garanti er, at jeg vil spille og prøve at vinde flere trofæer.

Kompany har dog ikke spillet synderligt meget for City i denne sæson, hvor det er blevet til 13 kampe i Premier League indtil videre, men den belgiske forsvarer glæder sig fortsat over tilværelsen hos de engelske mestre.

- Jeg nyder udfordringerne i Premier League og Champions League, og jeg nyder at spille mod og med spillere med sådan en kvalitet.

- Når du når mod enden af din karriere, så nyder du det dobbelt så meget, og det er det, jeg gør.

Kompany og City har i skrivende stund syv kampe tilbage i sæsonen, men kan tilspille sig yderligere kampe, hvis klubben går videre i Champions League.


Stream Manchester United – Manchester City på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Dalgård

4 kommentarer

Tropico 16:12          
På tide Pep får renset de sidste spillere ud. Kompany, Otamendi og Delph er alle spillere, man ikke har, hvis man vil vinde CL. Førstnævnte er primært fordi han er dyr i løn og skadet 24/7.
NightHawk30 17:18          
Tropico du aner ikke hvad du snakker om. jeg har været City fan siden 1996 og lad mig sige det som en sikkerhed: Kompany er elsket i city og han bliver. Hans niveau er, når han er klar, svær at matche. Han er vores kaptajn og han er en del af klubben. Chancen for at han skrider er den samme som aguero bliver solgt i næste vindue - det kommer ikke til at ske.
Hasse1983 19:21          
Jamen er det ikke også problemet?
- de sidste 4 sæsoner har han spillet mellem 11-17 PL kampe. Han er 33 år, og alting har sin ende. Lampard og Terry i Chelsea er lign. eksempler, at selv klublegender må sige farvel og tak. Det giver da god mening, at man finder en spiller der er yngre og som har en krop der kan tåle mosten.
Det er ikke nemt at nå sit top niveau, når man hele tiden er skadet.
bruger 143580 20:19          
Hasse1983
Igår var et godt eksempel på at han stadig kan være med på højeste niveau. Kan godt være han er en del skadet, men ville hellere have ham end Otamendi som back-up, og evt starter, da han stadig i min mening har mindst et par år tilbage. Så kan det godt være han er en del skadet, men han er stadig god når han er klar, og en klublegende
Mandag 22. april