LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Kompany: Guardiola har skabt en maskine

| Premier League | 19 kommentarer
Guardiola om City-juvel: Vi havde ikke mange som ham i Barca - Imponerede mig fra første dag
Missede chancer på stribe: Eriksen og co.var tæt på udligningen mod City
Mølby: Dét her mangler City for at kunne vinde Champions League
Vertonghen til TV3 SPORT: 'Derfor røg jeg i klammeri med Sterling'
Pochettino: 'Vi fortjente et point - Ederson var kampens bedste spiller'
Kompany: Guardiola har skabt en maskine
Foto: Getty Images

Infoboks

Manchester United - Manchester City
Premier League (24/04)
bet365 5,00 4,75 1,53
NordicBet 5,95 4,95 1,53
Oddset 5,60 4,70 1,50
Stream Manchester United – Manchester City på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Manchester Citys Vincent Kompany mener, at klubbens succes skyldes den trup, som Pep Guardiola har skabt, og ikke bare holdets individualister.

Pep Guardiola har været manager for Manchester City siden 2016 og har indtil videre ført holdet frem til et enkelt engelsk mesterskab og to sejre i liga cuppen.

I denne sæson er City med helt fremme i alle turneringer og har muligheden for at tage fire trofæer.

Anfører Vincent Kompany roser Guardiola og understreger, at succesen skyldes mere end bare dygtige individualister.

- Jeg kan stadig blive overrasket over, at folk tror, at det bare handler om individualister. Ser man på nogle af de præstationer, vi har leveret de sidste 18 måneder, kan man ikke pege på, at én spiller har været bedst gennem et helt år, siger Kompany til Goal.

- Nogle spillere har trådt i karakter i nogle uge eller måneder, men i sidste ende er vi en maskine, og det er maskinen, der har bragt os så langt.

- Guardiola ved, at når han har brug for nogle i truppen, kan han bare skifte ud på en position, uden man vil se, at niveauet falder. Dét er dette holds styrke.

Manchester City har onsdag muligheden for at spille sig i semifinalen i Champions League, når holdet tager imod Tottenham, som vandt første kamp med 1-0.Stream Manchester United – Manchester City på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

19 kommentarer

Armand0 11:21          
Guardiola ved, at når han har brug for nogle i truppen, kan han bare skifte ud på en position, uden man vil se, at niveauet falder. Dét er dette holds styrke.
det er helt sikkert også hans måde at angribe prl og dets afsindige fysiske stress på.

når det er på baggrund af en skruppeløs pengemaskine ved jeg bare ikke rigtig hvor meget det taler for "verdens bedste træner" prædikatet...
Team US Postal 11:45          
Du finder ikke en moderne træner, der har sat et lige så stort aftryk (revolutioneret om man vil) på fodbolden, har gjort så mange spillere bedre og gør det med en så idealistisk fodbold (som heldigvis er en fantastisk underholdende form for fodbold). Han er ekstremt krævende af sine spillere, men på en måde, der ikke er "Mourinhosk" eller gammeldags. Dagens træner/manager skal i høj grad også kunne udføre mandskabspleje på højt plan.

"Skruppeløs pengemaskine".. tjaa.. Jeg synes faktisk netop Guardiola er verdens bedste til at gøre gode spillere til at blive rigtig gode - eksempler kan være Sterling og Bernardo Silva eller Sané som er blevet MEGET bedre under Guardiola. Derudover ville spillere som Delph, Gündogan, Otamendi, Zinchenko osv. næppe været så solide under andre managers. Han får om nogen det bedste ud af sine spillere.

Man City som vi kender klubben i dag er bygget ud fra oliepenge, det kan man ikke komme uden om og man kan lide det eller ej. Men faktiske brugte Liverpool, Chelsea, Fulham, Leicester, West Ham, Everton, United og Arsenal alle flere penge end City i sommer.
JKC 12:26          
Har han nogensinde trænet en klub hvor han ikke kunne købe ind på hylde 1?
Er han virkelig så god som man påstår. Barca blev gradvist dårligere under han, og han havde ikke noget med opbygningen at gøre. Bayern vandt 4 titler året før han tiltrådte, gav ham alle penge i verden og lider stadigvæk under Peps indkøb. City, nuvel hvis blot flere hold turde angribe dem. Og helt nøgternt burde de for længst have været langt foran alle andre. Han kan selvfølgelig vi de 4 titler og så vil han stå som en lægende i City, og det er bestemt det han går efter. Men mit bud er at hans minimalistiske stil og petitesse træning vil få truppen til at degenerere i næste sæson. De har så også mødt svagere modstandere i alle kampe i cupturneringen, Watford er heller ikke en skræmme modstander og kun Chelsea bød dem op til dans i finalen. I Champions League har de heller ikke haft det svært må man sige, Schalke hmm... vinder de ikke over Tottenham så har det været en fiasko. Men lad os nu se.
Og så har Peps hold det utroligt nemt med dommerne, de får ingen kort selv om hele deres defensive arbejde, når de mister bolden, går ud på at stoppe modstanderne med alle midler, så de ikke kan slå kontra. Fernandinho burde have haft lige så mange røde som Ramos i karrieren, men sjovt nok tror alle dommere og kommentatorer at Peps hold spiller åh så fint og flot hele tiden, selv om det meget ofte er lige modsat.
Hvad han skal roses for er sit selvskabte ry og en dommerstand og presse der ligger for fødderne af Pep, det er godt gjort.
bruger 163277 13:09          
Ikke skabt, men købt!
Team US Postal 13:15          
@JKC

I Barca revolutionerede han fodbolden og satte en trend med pasningsspil, genpres mv. i resten af Europa. Han vandt 14 (!) titler på 4 sæsoner i Barca. Han blev den yngste træner til at vinde CHL nogensinde.

I Bayern fik han en noget nær umulig opgave at skulle følge op på en sæson med the treble. De lider ikke under nogen indkøb, han foretog. Tværtimod kørte han videre med de fleste spillere fra før og har sat et kæmpe aftryk, som stadig ses i Bayern i dag.

I City har han spillet fantastisk fodbold og først fra sidste sæson lykkes med at sætte sit aftryk og måske vundet den mest suveræne PRL nogensinde med 100 (!) point (Arsenals ubesejrede hold fra 2003 fik til sammenligning 90 point).

Det ville i det hele taget være illusorisk at snakke verdens bedste træner, hvis han netop ikke var træner for nogle af verdens bedste klubber, hvor man kan købe fra hylde 1. Det argument forstår jeg ikke.

At du så bruger argumenter som dommertække, lodtrækning osv. håber jeg er ironisk, for det er i hvert fald et åndssvagt argument.
La Masia 13:36          
Guardiola rykkede op med Barcelona B, uden alle de penge i snakker om at han er afhængig af....

I sin første sæson i Barca vandt han the treble, hvor de sæsonen før var endt som nr 3. Dani Alves og Pique var de eneste som 100% gik direkte ind startopstilling og tildels Keita(Pique fik ikke tilliden i United og var udlejet til Zaragoza, det var guardiola som gjorde ham til verdensklasse, sammen med Pedro og Busquets)....

Da Guardiola vandt sit første mesterskab med Manchester City, var Sane, Walker, Ederson og tildels Stones nye i startopstilling i forhold til Pellegrini, og det hold moste alle i Premier League, med en omskolet Delph på venstreback.....
Giv nu Guardiola lidt respekt!!!
TheGunnerGuy 13:41          
Respekt til ham, helt sikkert.
Men det er jo bygget op på $$$$$$
Lørdag 20. april