Luk

Kompany: Man City er verdens bedste hold

| FA Cup | 35 kommentarer
Suveræne Manchester City snupper historisk Tripple: Smadrer Watford med 6-0 i FA Cup-finalen
Premier League-abstinenser? Gense de største øjeblikke i den intense mesterskabskamp her
TV: Se tilbageblikket på Citys forrygende guld-sæson
UEFA gør klar til at straffe Man City for snyd - er det bye-bye til Champions League?
MÅL, MÅL, MÅL! Her får du ALLE scoringerne fra Premier League, Bundesligaen og Ligue 1
Kompany: Man City er verdens bedste hold
Foto: Getty Images

Manchester City-anfører Vincent Kompany mener, at holdet er det bedste i verden. Det udtaler han efter lørdagens 6-0-sejr i FA Cup-finalen mod Watford.

Manchester City skrev lørdag engelsk fodboldhistorie, da holdet blev det første til at vinde the treble i engelsk regi – nemlig det engelske mesterskab, FA Cup'en og Carabao Cup'en.

Holdets anfører, Vincent Kompany, var da heller ikke sen til at give sin vurdering af holdets styrke efter lørdagens pokaltriumf.

- Det startede med manageren. Han satte standarden i starten af sæsonen og sagde, at vi blev nødt til at gentage Premier League-triumfen, siger Vincent Kompany ifølge BBC.

- Det er det bedste hold i verden for mig. At sætte sådan en høj standard over så lang en periode – ikke blot ét år, men over to sæsoner nu, fortæller anføreren til det engelske medie efter finalesejren.

Manchester City vandt også Community Shield tidligere på sæsonen og har derfor reelt hjemtaget fire trofæer på engelsk jord i indeværende sæson.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Daniel Laursen

35 kommentarer

bt27 23:34          
Nej det er i så ikke.
Fordi i har aldrig vundet CHL. Ingen gang en finale.
Så kan man ikke tage den titel på sig at sige man er verdens bedste
Laur824a 23:39          
Også langt fra
At man kan vinde PL med oliepenge er så det men så er man ikke bedre når man taber til Newcastle. Man skal først vise at man kan vinde noget eller komme langt i Champions league.
Laur824a 23:40          
*altså vinde europæisk
AHUJ 23:42          
Har City ikke vundet noget da?

Hvis det at man taber en ligakamp, diskvalificerer en fra at være verdens bedste hold, er der ingen hold tilbage.
EfB 1924 23:47          
Lige pt er City da verdens bedste hold, det vil jeg gerne give ham ret i. Men det skyldes mest hvor overbevisende og gode de er i alt, både resultater og spil.
TR1986 23:50          
Kompany kan sagtens have en pointe i at Manchester City har været verdens bedste hold i denne sæson. De har vundet tre titler og i Champions League finalen står Liverpool overfor Tottenham.

Jeg vil mene at det er mere værd både at vinde Premier League, FA Cuppen og Liga Cuppen, fremfor "blot" at vinde Champions League. Barcelona, Ajax eller Liverpool, er nok de hold der spillemæssigt er kommet tættest på. Barcelona ødelagde det dog for sig selv ved den elendige kamp på Anfield Road imod Liverpool.

Ajax har spillet rigtig flot fodbold i denne sæson, også i Champions League. Men de spiller dog i en for ringe liga til rigtig at kunne blive bedømt i forhold til de andre store klubber. Manchester City har været mest konstante i denne sæson og kunne ligeså godt være gået videre fra kvartfinalen i Champions League.
allannicolajsen2484 23:53          
Var de gået videre i CL, var de så blevet mestre? Tvivler på de havde vundet alle de resterende i sæsonen, da det uden tvivl er deres mål. Man må så bare tage hatten af for at de kan være så fokuseret at de vinder resten.
(Men hader dem mest af alle)
Onsdag 26. juni
Tirsdag 25. juni