Luk

Konate er ikke i tvivl: Robertson er skør

| Liverpool | 4 kommentarer

Infoboks

Liverpool - Leicester
Premier League (10/02)
bet365 1,28 6,00 8,50

Ibrahima Konate udnævner Andy Robertson som omklædningsrummets spasmager i et interview med Premier Leagues Youtube-kanal.

Ibrahima Konate skiftede denne sommer til RB Leipzig til Liverpool, og den 194 centimeter høje forsvarsspiller er stadig ved at finde sig til rette i det engelske.

I et interview til Premier Leagues Youtube-kanal ønsker en bruger at vide, hvem der er den største spasmager i Liverpool-truppen. Konate behøver ikke meget betænkningstid.

- Jeg synes, det er Robertson. Han er skør. Den mand er sindssyg. Han er oppe at skændes med Ronaldo og Messi. Han er skør, lyder det grinende fra Ibrahima Konate.

Andy Robertson har været i Liverpool siden 2017, hvor han skiftede fra Hull City. Ud over højt humør har han leveret fire assists i ti kampe i denne Premier League-sæson, og han regnes blandt de bedste på sin position.

Konate har derimod haft svært ved at bide sig fast i startopstillingen siden skiftet i sommer. Det er blot blevet til seks optrædener i alle turneringer i sæsonen.


Af Jeppe Brøgger Nielsen
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar