Luk

Konate: Sammenlign mig ikke med Van Dijk

| Liverpool | 2 kommentarer

Infoboks

Atletico Madrid - Liverpool
Champions League gruppe B (19/10)
Oddset 3,25 3,30 2,30
bet365 3,30 3,30 2,25

Liverpools nyindkøb Ibrahima Konate vil ikke sammenlignes med holdkammeraten Virgil van Dijk. Han mener, at Van Dijk har bevist sig langt mere end ham selv.

Liverpool havde sidste sæson store problemer i forsvaret, hvor Virgil van Dijk og Joe Gomez var ude mere eller mindre hele sæsonen.

Derfor har man også forstærket sig nede bagi denne sommer med den tidligere RB Leipzig-midterforsvarer Ibrahima Konate, som siden skiftet har fået spilletid i Liverpools to seneste opgør.

Den 22-årige franskmand er altså stadig helt ny i klubben og på holdet, men det har ikke afholdt folk fra at have store forhåbninger til den unge spiller, som det håbes måske kan nå samme niveau som Van Dijk.

Den vil Konate dog ikke høre tale om.

- Jeg kan ikke sammenligne mig selv med Virgil van Dijk, fordi han har vist verden, at han er den bedste forsvarer i verden, siger Konate til Sky Sports og fortsætter.

- Det har jeg ikke vist. Men jeg håber, at jeg med tiden kan vise det.

Beundringen for holdkammeraten fejler altså ikke noget, men trods alt lader den unge Konate også til at tro på egne evner.

Liverpool spiller lørdag imod Brentford på udebane, og her vil det blive interessant at se, hvordan Klopp blander kortene i forsvaret til opgøret med både Van Dijk, Joel Matip, Gomez og Konate på hånden.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Mandag 18. oktober