LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Kontrakt til Silkeborg-talent

| bold.nyt | kommentarer
Kontrakt til Silkeborg-talent

Silkeborg har belønnet sin 18-årige midtbanespiller Martin Ørnskov Nielsen med en to-årig kontrakt efter hans nylige førsteholdsdebut.

Martin Ørnskov Nielsen var i sidste sæson en stor profil hos Silkeborgs ynglinge, der blev nummer to i Ynglingeligaen. Og Silkeborg Fodbold College-eleven har fortsat sin positive udvikling, efter han er rykket op som senior.
Den teknisk velfunderede og målfarlige midtbanespiller debuterede for Silkeborgs førstehold i starten af maj i år, og nu har han fået muligheden for at udvikle sine færdigheder yderligere.

Silkeborg har givet Ørnskov Nielsen en to-årig deltidskontrakt med start 1. juli, og spilleren glæder sig til at blive rigtig professionel fodboldspiller, når han har afsluttet uddannelsen på fodbold colleget i sommer.

- Det er klart, at jeg går efter en plads på førsteholdet. Indtil nu har jeg kun kunnet træne med førsteholdet i det omfang, skolen har tilladt det, men i de næste to år kan jeg deltage fuldt ud. Og det skulle gerne gøre mig til en bedre fodboldspiller, siger Martin Ørnskov Nielsen.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Carsten Johansen
Tirsdag 21. maj