LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Kontraktfri Dalgaard er i tvivl om næste skridt

| Skive | 4 kommentarer
Kontraktfri Dalgaard er i tvivl om næste skridt
Foto: Jan Sand
Thomas Dalgaards kontrakt udløber denne sommer med Skive, og angriberen ved endnu ikke, hvad fremtiden bringer. Han sigter efter fuldtidsfodbold men er åben for andre løsninger. 

Angriberen Thomas Dalgaard går i øjeblikket og pønser på, hvor fodboldfremtiden skal ligge.

Den 34-årige skarpretter har denne sommer kontraktudløb med Skive, og lige nu er det helt åbent, hvad næste skridt skal være.

- Helt ærligt, så ved jeg det ikke helt. Der er flere ting i spil, men jeg ved ikke helt, hvad det ender med. Jeg er selv meget spændt på at se, hvad der sker, siger Thomas Dalgaard til bold.dk.

Dalgaard åbner blandt andet op for, at han i fremtiden kan kombinere fodbolden med et arbejde ved siden af.

- Jeg er ved at være en ældre herre nu, men som udgangspunkt vil jeg selvfølgelig helst spille på så højt niveau som muligt. Hvor det bliver, det ved jeg så ikke endnu.

Skive rykkede i den forgangne sæson ud af 1. division, men Dalgaard udelukker heller ikke, at han tager turen ned i 2. division med skibonitterne.

- Det ved jeg ikke. Det siger jeg ikke, at jeg ikke gør. Sidste år var jeg på fuld tid deroppe, og det kan jeg ikke udelukke, at jeg kan komme igen.

- Den dør er ikke lukket, det er helt sikkert, siger Thomas Dalgaard.

I løbet af sidste sæson scorede Dalgaard ni ligamål i Skive-trøjen. Alle målene faldt dog i efteråret, hvorimod foråret var målløst, og hele Skive-holdet blot scorede tre mål.

- Det var skidt for alle i Skive. Der var heller ikke nogen, der havde personlig succes. Det var jeg lidt træt af, og det kommer selvfølgelig til at se ud, som om man ikke kan score mål mere. Så det er jeg lidt træt af, for det føler jeg godt, at jeg kan.

- Nu er der selvfølgelig en grænse for, hvor jeg kan spille, men jeg kan godt se mig selv spille 1. division. Skal jeg være helt ærlig, så kan jeg også se mig selv spille Superliga, men det er der nok desværre ikke nogen trænerne, der kan, siger angriberen.

Angriberen bor til daglig i Aarhus med sin kæreste, og der lader det til, at han bliver boende.

- Jeg tror ikke, at jeg kommer til at flytte efter det mere, som jeg har gjort tidligere. Det passer ikke så godt ind mere. Men jeg er villig til at køre efter det.

I øjeblikket er der dog ikke noget oppe over med en ny klub.

- Lige nu ligger der ikke noget konkret tilbud, men jeg er sikker på, at der kommer noget. Jeg har snakket med nogle forskellige. Lad os nu se, hvad der sker. Jeg er fortrøstningsfuld, siger Thomas Dalgaard.

Thomas Dalgaard har tidligere spillet for klubber som Viborg, Randers, OB, Heerenveen, SønderjyskE og Vendsyssel.

anton@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen
Onsdag 23. januar