LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Kontraktfri Vaporakis skal tale med Brønshøj

| 2. Division | 2 kommentarer
Kontraktfri Vaporakis skal tale med Brønshøj
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images
Målmanden Aris Vaporakis står uden kontrakt, efter han i sommer ophævede kontrakten med Vikingur og efterfølgende FC Helsingør. Han træner med i Brønshøj, som han kalder et spændende sted.

23-årige Aris Vaporakis går i øjeblikket og overvejer, hvad det næste skridt i karrieren skal være.

Målmanden skiftede i foråret til islandske Vikingur på en lejeaftale, men her satte en skade og en ny konkurrent en stopper for spilletiden efter få kampe. Derfor ophævede han i sommer lejeaftalen og vendte hjem til Helsingør, som han så ophævede kontrakten med i august.

Siden har han stået uden kontrakt, og han leder nu efter et nyt sted at spille. Det kan måske blive i Brønshøj, hvor han har holdt sig i gang.

- Jeg fik ophævet i Helsingør, og så har jeg ellers bare trænet lidt med i Brønshøj. Der er ikke kommet enighed om noget endnu, så jeg venter egentlig bare og ser, hvad der sker i løbet af december og januar, siger Vaporakis til bold.dk.

Ifølge Vaporakis har han aftalt med folkene i Brønshøj, at de efter efterårssæsonen sætter sig ned og ser på, om målmanden og 2. divisionsklubben har en fremtid sammen. Selv er Vaporakis ikke afvisende.

- Brønshøj kunne været et spændende sted, men lige nu er førsteprioriteten at finde et sted, hvor jeg kan spille. Om det er 1. division eller 2. division, det ved jeg ikke endnu. Brønshøj kunne sagtens være et sted for mig, men det kunne andre steder også.

- Jeg er åben for at se, hvad der sker, siger målmanden.

Vaporakis forklarer, at den næste klub også sagtens kunne være i udlandet. For selvom det ikke blev til mange kampe i Vikingur, kan udlandet sagtens trække igen.

Ifølge målmanden blev tiden i Vikingur spoleret af, at den skade, han efter kort tid fik tilraget sig, ikke havde nogen tidshorisont.

Og da klubben havde udfordringer med noget papirarbejde på andenmålmanden, så Vikingur sig nødsaget til at hente en ny keeper ind.

Det blev danske Andreas Larsen, som siden blev fast mand i målet.

- Jeg fik en god start deroppe men blev desværre skadet, og så valgte klubben at købe en anden målmand.

- Når man får lidt modgang i udlandet, kan det selvfølgelig godt være lidt hårdt, men det har bestemt ikke skræmt mig. Det kunne jeg sagtens være åben for igen, siger Aris Vaporakis.

Selvom det ikke har været sjovt at stå uden klub i efteråret, så har den 23-årige målmand forsøgt at holde hovedet højt.

- Jeg har prøvet det en gang før. Selvfølgelig er det ikke så sjovt ikke at have et fast sted at spille. Heldigvis har jeg kunnet holde mig i gang i Brønshøj, og jeg har også kunnet snakke en lille smule med andre klubber.

- Selvfølgelig er det lidt nederen ikke have noget på plads, men jeg har egentlig taget det rimelig roligt og prøvet at lade være med at gå i panik over det. Jeg vil gerne finde det rigtige sted at være, og jeg er fortrøstningsfuld og håber på det bedste, siger han.

Aris Vaporakis var i sin tid en del af FCK's ungdomsafdeling, og siden har han også været en tur forbi AB.

anton@bold.dk

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen
Mandag 25. marts
Søndag 24. marts