Luk

Konyaspor bankede formsvage Besiktas

| Super Lig | 0 kommentarer

Infoboks

Konyaspor - Besiktas 4-1
Süper Lig
28' 1-0 Levan Shengelia
63' 2-0 Artem Kravets
78' 3-0 Levan Shengelia
83' 4-0 Artem Kravets
90' 4-1 Gökhan Töre

Besiktas måtte nok engang gå fra banen med et skuffende resultat, da de søndag eftermiddag tabte 3-0 til Konyaspor.

Besiktas gik ind til søndagens udekamp mod Konyaspor med et skuffende Europa League-exit mod Rio Ave torsdag aften.

Med en sejr og et nederlag i de to første kampe i Super Lig skulle udeholdet derfor forsøge at spille sig tilbage i sejrsvante rammer, men det skulle blive sværere end som så.

Efter 28 kom Konyaspors Levan Shengelia nemlig højest i feltet, og så scorede han til 1-0 for hjemmeholdet, der førte med samme cifre i pausen.

I anden halvleg gik det ikke meget bedre for Besiktas, der måtte se Konyaspor udbygge føringen efter 63 minutter, da Artem Kravets på en fremragende solotur hamrede bolden i nettaget fra en spids vinkel i feltet.

De tre point måtte gæsterne fra Besiktas spejde endnu længere efter, da hjemmeholdets Levan Shengelia for enden af en kæmpe fejl fra udeholdet kunne score sit andet mål og gøre det til 3-0 efter 78 minutter.

4-0 skulle det også blive, da Artem Kravets også fik scoret sit andet mål i kampen efter 81 minutters spil, hvor han på straffesparket sendte målmanden den forkerte vej og scorede til 4-0.

Det lykkedes gæsterne at redde en lille del af ære, da Gokhan Tore tog sagen i egen hånd, afdriblede tre modstandere og scorede til slutresultatet 4-1.


Af Lasse Rene
Mandag 26. oktober