Luk

Kortegaard savner spillet: Det er selvpineri

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - Hobro
Superligaen Grundspil (20/10)
bet365 2,00 3,40 3,60
NordicBet 2,08 3,30 3,70
Oddset 2,15 3,35 3,50

Efter sit karrierestop savner Thomas Kortegaard at spille fodbold, og det er selvpineri for ham at være med på sidelinjen som assistenttræner, fortæller han til Horsens Folkeblad.

Thomas Kortegaard indledte den nye sæson på linje med resten af AC Horsens-spillerne, men allerede i august måtte han sande, at kroppen ikke længere kunne følge med.

Den nu tidligere fodboldspiller bøvlede med efterveer fra en kræftoperation og indstillede altså den aktive karriere og blev i stedet en del af trænerteamet omkring Bo Henriksen.

Til Horsens Folkeblad fortæller han, at han savner at løbe rundt og være med i træningen i stedet for at stå og dirigere.

- Det er rent selvpineri, men jeg er glad for beslutningen om at stoppe. Det var den rigtige. Min krop har haft godt af, at jeg ikke længere skal presse mig selv til det yderste.

- Jeg er blevet spurgt, om jeg stadig er i god form, men det ved jeg ikke, for det kræver jo, at man tester sig selv, og det har jeg ikke gjort, siger Thomas Kortegaard til hsfo.dk.

Thomas Kortegaard nåede 307 kampe i AC Horsens-trøjen.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

2 kommentarer

katapulten 11:52          
Ingen tvivl om, at det er selvpineri at se Horsens spille.
Farlig69. \ 12:10          
Haha Nice one ! ;)
Lørdag 19. oktober
Fredag 18. oktober