LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Kortrjik fik holdt snor i Mæhle og co.

| bold.nyt | 0 kommentarer
Kortrjik fik holdt snor i Mæhle og co.
Genk havde ikke held med at udbygge deres føring i toppen af den belgiske Jupiler League, da Kortrjik formåede at hente et 1-1-resultat hjem mod Joakim Mæhle og co.

Efter at have taget en flot sejr over Anderlecht i sidste uge har Genk skabt et lille hul i toppen af den bedste belgiske række.
 
For at vedligeholde dette var det dog nødvendigt med endnu en sejr, da Kortrjik lagde vejen forbi til en duel mod danskerklubben.

Den tidligere AaB'er Joakim Mæhle var som altid at finde på højre back'en for Genk, mens U21-landsholdsspilleren Marcus Ingvartsen startede kampen på bænken.
 
Genk kom planmæssigt i front i første halvleg, da Mbwana Samata fik afsluttet et godt angreb fra hjemmeholdet ved at kanonere bolden ind via overliggeren til en 1-0-føring for værterne.
 
Hjemmeholdet skulle dog ikke få lov til at gå til halvleg med føringen i behold, da Kortrjiks Julien De Sart smækkede bolden ind til halvlegsresultatet 1-1.
 
I anden halvleg skruede Genk bissen på i forsøget på at nuppe alle tre point, men Genk-profilen missede Alejandro Pozuelo formåede ikke at sende hjemmeholdet i front på anden halvlegs bedste mulighed, og så måtte Genk nøjes med det ene point.
 
Det blåklædte Genk-mandskab kan nu se frem til at spille en afgørende hjemmekamp på torsdag i Europa League, når Matti Lund Nielsen, Patrick Mortensen og Sarpsborg kommer på besøg.  


Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mads Adam Wegener

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april