LeoVegas.dk ready? betfair Kvindebold Sukkerbold Advertisement

Koscielny: Uvis Wenger-fremtid har skabt uro

| Premier League | 32 kommentarer
Koscielny: Uvis Wenger-fremtid har skabt uro
Foto: Getty Images
Highlights: Arsenal og Everton i underholdende og dramatisk affære
Highlights: Sanchez og Arsenal sænkede Sunderland 2-0
Sanchez blev dobbelt målscorer på akrobatisk Giroud-assist
1-0! Sanchez holder liv i håbet om en CL-plads
Highlights: Arsenal hænger på i toppen efter sejr
Usikkerheden om Arsenal-manager Arsene Wengers fremtid i klubben kan have haft en indflydelse på de skuffende resultater, indrømmer anfører Laurent Koscielny.

Arsenal ser efter 20 top fire-placeringer i træk i Premier League ud til at trække sorteper i kampen om Champions League-billetterne efter en rækkende skuffende resultater.

Der er fortsat tvivl om, hvorvidt Arsenal-manager Arsene Wenger fortsætter i klubben, og den tvivl kan have haft en indflydelse på grønsværen.

Det fortæller klubbens anfører Laurent Koscielny i et interview med Sky Sports.

- Det er en svær situation, når man ikke ved, hvad der skal ske med chefen, men man er professionel. Vi er spillere i denne klub, og vi ønsker de bedste resultater frem for at fokusere på vores egen eller managerens situation, siger forsvarskrumtappen til Sky Sports.

- Jeg ved ikke, om der er tegn på, at han forlader klubben. Han har givet en masse til klubben de sidste 20 år, og han har gjort det utroligt. Det må vi respektere, ligesom vi må respektere hans beslutning efter sæsonen.

Koscielny har selv været i London-klubben siden 2010, og han har kun roser til overs for den franske træner.

- Han er en person, jeg rigtig godt kan lide. Han er en stor del af mit liv og min karriere, så jeg har utrolig meget respekt for ham. Jeg kan kun sige gode ting om ham, siger Koscielny i interviewet.

Arsenal tager i aften imod Sunderland, mens man i sidste runde får besøg af Everton. Arsenal skal vinde begge kampe og håbe på, at enten Liverpool eller Manchester City dummer sig i de resterende kampe, hvis klubben skal gøre sig forhåbninger om at komme i Champions League.


Af Elias von Staffeldt

32 kommentarer

kluden 11:58          
Det var også virkelig stærkt set af Wenger i sin tid at tilknytte Koscielny og derefter vise ham masser af tillid på trods af hans spillemæssigt svage start.
bruger 133794 12:09          
Men de vinder aldrig noget med ham på posten desværre.. kæmpe legende og klubmand men det burde være slut nu.
MesutCazorla 12:32          
Du ved selvfølgelig godt, at klubben står i sin tredje pokalfinale på fire år, hvoraf de to foregående er blevet vundet, ikke? Det lyder simpelthen så dumt og ubegavet, når folk bare nøjes med at skrive, at klubben aldrig vinder noget med ham som manager, for hvordan ved lige præcis DU det? Hvilken indsigt ind i fremtiden, er det som du enevældigt går rundt med? Lad mig understrege, at jeg også selv mener, at vi trænger til fornyelse på posten, men du bør da kunne argumentere for, eller i det mindste bare uddybe, din påstand en smule.
Geddar 12:34          
Klubben vil aldrig igen vinde mesterskabet med Wenger ved roret.
MesutCazorla 14:12          
For fem dage siden var Leicester stadig forsvarende mestre, så skal vi ikke blive enige om, at langt, langt større mirakler har fundet sted? Som sagt er jeg med på vognen om, at det vil blive svært med ham ved roret, men ingen af os ved, hvordan transfervinduet udmønter sig, hvilke hold, der falder igennem eller stagnerer i næste sæson samt, hvilke eller hvor mange af vores spillere, der pludselig rammer et tårnhøjt niveau, der rykker os tættere på toppen, eller måske endda øverst. Premier League er så tæt og uforudsigelig, så ofte er det de små justeringer og marginaler, der kan tippe det hele til et givent holds fordel - Chelsea er vel også et eksempel på det i år. Jeg ønsker selv en ny manager, men skulle vi fortsætte med ham, så er vi hellere ikke dårligere end, at vi, med medvind, selvtillid på holdet og et par små justeringer, sagtens kan blande os helt øverst.
Geddar 15:58          
Ok, hvis vi er ude i at inddrage mirakler i den slags vurderinger, så kan vi da godt modificere det til en 99% vurdering i stedet for. Men synes du ikke selv det er lige fjollet nok?

Tager vi de enkelte konkurrenter, så er der jo ikke rigtig nogen af dem, hvor der tegner sig et billede af tilbagegang. Tværtimod er det rimeligt at forvente at samtlige som minimun holder momentum, og hvor enkelte (City, United, Liverpool) må forventes at blive stærkere.

Her står vi med en manager der år efter år har misset oplagte muligheder for at addressede de nøgleproblemer, der har holdt os fra toppen, og vist han kan justere rettidigt. Vi har en trup hvor to af profilerne muligvis forlader os, og hvor afløserne kan være svære at finde. Derudover må det forventes at Wenger holdet fast i det der resultatmæssigt giver det han ønsker for tiden, uden at overvej om det er gangbart på den længere bane eksempelvis at have Özil og Sanchez placeret langt væk fra spidsangriberen og en central midtbane bestående af tunge og ofte oversatsende Xhaka og defensivt udisciplinerede Ramsey.

Sorry, men jeg har set samme fejl gentage sig for mange gange til at jeg kan se bare minimal mulighed for at Wenger hiver et mesterskab hjem i de kommen sæsoner. Og "bolden er rund"-argumenter er sgu for tynde.
MesutCazorla 18:51          
Ok, hvis vi er ude i at inddrage mirakler i den slags vurderinger, så kan vi da godt modificere det til en 99% vurdering i stedet for. Men synes du ikke selv det er lige fjollet nok?

Nu er du jo bare decideret dum med vilje..

Tager vi de enkelte konkurrenter, så er der jo ikke rigtig nogen af dem, hvor der tegner sig et billede af tilbagegang. Tværtimod er det rimeligt at forvente at samtlige som minimun holder momentum, og hvor enkelte (City, United, Liverpool) må forventes at blive stærkere.

Havde du forudset, at Chelsea, ovenpå deres mesterskab, ville blive nr. 10 sidste sæson, at United, efter indkøbene af Pogba, Mkhitariyan og Zlatan (sandsynligvis) ville blive 6´er, at City, ovenpå deres sæsonstart i år, (antageligvis) ville slutte 15 point bag nr. 1 eller, at Spurs, som det eneste af de andre top seks hold, ville kunne følge med Chelsea? Det er ikke altid, at en tilbagegang eller en stagnering står skrevet i stjernerne - ligesom, at sæsonens overraskelser heller ikke altid kan tydes på forhånd, og er der én liga i Europa, hvor antagelser sjældent kan bruges til meget, så er det da Premier League.


Vi har en trup hvor to af profilerne muligvis forlader os, og hvor afløserne kan være svære at finde. Derudover må det forventes at Wenger holdet fast i det der resultatmæssigt giver det han ønsker for tiden, uden at overvej om det er gangbart på den længere bane eksempelvis at have Özil og Sanchez placeret langt væk fra spidsangriberen og en central midtbane bestående af tunge og ofte oversatsende Xhaka og defensivt udisciplinerede Ramsey.


Okay, men skal vi ikke lige se, hvordan sommeren udvikler sig, før du allerede sælger næsten sæson, og når denne ikke engang er ovre? Ja, to af profilerne forlader os muligvis - eller muligvis bliver de. Og ja, det er da en mulighed at han holder fast i, hvad der resultatmæssigt har virket for ham lige nu - men det er vel også en mulighed, at det vi ser nu, er hans måde at sætte en prop i for sæsonen, og at han, når transfervinduet åbner, handler til det system han virkelig gerne vil spille, eller at han bruger sommeren på at forfine det vi ser nu, og så måske handler ind til det. Faktum er - og ja, det er et faktum - at du ikke ved, hvordan transfervinduet vil forløbe, hvad der vil blive øvet på træningsbanen over sommeren og hvilken forfatning holdet - eller de andre hold - er i, når vi starter sæsonen, så på den baggrund er det da underligt bare sådan at påstå, at vi aldrig vinder mesterskabet med ham. Vi er langt fra favoritter, det klart, og selvom jeg er glødende gooner, så ville jeg heller ikke sætte mine penge på os, men de der dommedagsprofetier lyder bare hamrende ubegavet - for som sagt, så er vi heller ikke værre.
Fredag den 24. november
Torsdag den 23. november
Advertisement

Mest læste fodboldnyheder (24 timer)

To lynmål af Cornelius i Atalanta-avancement
Torsdag 23. november kl 23:01
Kaka: Har altid været forelsket i AC Milan
Torsdag 23. november kl 14:07
Bendtner regner med at blive i Rosenborg
Torsdag 23. november kl 23:12
Farfan straffede et FCK-hold i gavehumør
Torsdag 23. november kl 20:51
Marcondes vil slå klubrekord inden farvel
Torsdag 23. november kl 14:59

Mest læste fodboldnyheder (7 dage)

Vejles angrebs-trio smidt ud af truppen
Fredag 17. november kl 14:44
FCK henter Bård Wiggen tilbage
Tirsdag 21. november kl 10:04
Arda Turan: Jeg vil væk fra Barcelona nu
Tirsdag 21. november kl 13:31
Brøndby opjusterer: Minus på 22-26 mio.
Onsdag 22. november kl 09:07
Conte: AC fortjener at spille
Tirsdag 21. november kl 11:46
Motiveret Schwartz skal måske væk til vinter
Onsdag 22. november kl 09:01
Danmark stormer frem - nu 12'er i verden
Torsdag 23. november kl 10:12
SønderjyskE tævede FCK i historisk sejr
Søndag 19. november kl 17:53
Moniz er blæst bag over af Randers
Søndag 19. november kl 09:23
Bendtner scorede på ny i Rosenborg-sejr
Søndag 19. november kl 19:50
"Superliga tips 2017-2018"
13:55
Bundesliga Tipstråden 2017/2018
13:54
AC Milan - What dælen do we do!?
13:54
Östersund-boss drømmer om EL-finale
13:48
AC Milan - What dælen do we do!?
13:47
respektable restauranter
13:44
Tilfreds Zorniger: Vi straffede FCN’s fejl
13:44
Vejle-profil: Ingen ragnarok i truppen
13:44
Robben åbner for stop: Fremtiden er åben
13:39
Moskva-boss: Lukkede ned for FCK's kvaliteter
13:38
FC Bayern München - Jupp Jupp Jupp
13:35
Viborg-komet vil bide sig fast på holdet
13:34
Man United-tråden
13:33
Hazard: Salah fik ikke chancen i Chelsea
13:28
Hazard: Salah fik ikke chancen i Chelsea
13:27
Moskva-boss: Lukkede ned for FCK's kvaliteter
13:25
Lammers: Vigtigt at talenter får chancen i EfB
13:24
F.C. Internazionale - FFFP
13:22
Kan du kende disse logoer fra Segunda Division?
13:22
VB’s Mucolli-brødre har takket ja til Albanien
13:21
Ny udfordring til de "nye" brugere! (Ny tråd)
13:20
Ny udfordring til de "nye" brugere! (Ny tråd)
13:17
Yussuf Poulsen tvivlsom til Werder-møde
13:13
Premier League tipstråden 2017/2018
13:12
Hazard: Salah fik ikke chancen i Chelsea
13:11