Luk

Koulibaly-racisme straffet: Karantæne til fan

| Serie A | 2 kommentarer

Infoboks

Napoli - Leicester
Europa League Gruppe C (09/12)
Oddset 2,00 3,80 3,35
bet365 2,00 3,70 3,40

Fiorentina har fundet og straffet den fan, som råbte racistiske gloser efter Kalidou Koulibaly i kampen mellem Fiorentina og Napoli for tre uger siden, med fem års karantæne.

Da Fiorentina i starten af måneden tog imod topholdet i Serie A fra Napoli og tabte 1-2, var der efterfølgende en skidt sag kørende om, at Fiorentina fans angiveligt skulle have råbt racistiske gloser efter Kalidou Koulibaly fra Napoli.

Det fik Fiorentina til at starte en efterforskning for at finde den skyldige fan, og det har man gjort nu torsdag, hvilket har resulteret i en femårig karantæne for den pågældende. Det erfarer Football Italia.

- En efterforskning lykkedes med at identificere Fiorentina-supporteren. Han har nu modtaget en femårig karantæne fra stadions som straf for at slynge racistiske fornærmelser afsted, som er en karantæne kendt som en Daspo, skriver det italienske medie.

Det italienske fodboldforbund FIGC har også gang i sin egen efterforskning af sagen, som er forventet færdig i løbet af næste uge.

Men i mellemtiden har Fiorentina altså selv nået at handle på hændelsen og slå ned på den.

Om klubben og den pågældende fan vil modtage yderligere sanktioner i næste uge, vil være op til det italienske fodboldforbunds efterforskning.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Mandag 6. december