LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Kovac: Lewandowski overvejer et skifte

| Bundesliga | 15 kommentarer
Kovac: Lewandowski overvejer et skifte
Foto: Getty Images

Infoboks

RB Leipzig - Bayern München
DFB Pokal (25/05)
bet365 6,00 4,33 1,50
NordicBet 5,75 4,40 1,50
Oddset 5,30 4,20 1,48

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Bayern Münchens Niko Kovac bekræfter, at Robert Lewandowski overvejer at forlade klubben, men Kovac er ikke klar til at slippe angriberen.

Robert Lewandowski rygtes på vej væk fra Bayern München denne sommer, og for nogle måneder siden bekræftede Lewandowskis rådgiver, Pini Zahavi, at angriberen overvejer et skifte.

Bayerns nye cheftræner Niko Kovac bekræfter ligeledes, at Lewandowski overvejer sin fremtid, men han afviser samtidig at slippe den polske bomber.

- Der er intet nyt omkring Roberts situation. Vi har en topangriber, og ham er vi slet ikke klar til at give slip på, siger Kovac ifølge The Independent.

- Det er sandt, at Robert går med tanken om at skulle spille et andet sted, men det er ikke kun op til ham, men også op til os.

- Vi vil opnå store ting med ham. Han er en fantastisk spiller, som har opnået meget i Bundesligaen. Han har scoret mange mål, og det kommer han også til i næste sæson.

Real Madrid menes at være det bedste bud på en mulig ny klub for Lewandowski.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

15 kommentarer

jonathanandersen 11:13          
Nej tak, vi har ikke brug for ham i Real Madrid.
LFC4Life 11:16          
Vi har brug for en angriber, det kan der absolut ikke være nogen tvivl om. For min skyld behøves der ikke hentes 2-3 verdensklasse spillere ind, for at erstatte Ronaldo, men en klasseangriber ville virkelig lune.

Så gerne Lewandowski tage en tørn på et par år.
mogensen2412 11:23          
Manchester City kom igang
Over 9000 11:26          
Er du vanvittig, der har aldrig været mere brug for en angriber af Lewandowskis klasse i Real Madrid. Angrebssituationen er fuldkommen håbløs.
AaBager 11:30          
Lfc4life: Af nysgerrighed. Hvor mange klubber holder du så meget af, at du definerer dit forhold med et "vi", når du taler om dem?
smokingjay 11:37          
Man kan vel have et hold for hvert land hvis det skulle være, som sømændene i gamle dage havde en pige i hver havn ;-) Lewa skulle have været til Real den gang i stedet for Bayern, viser ikke helt den samme vilje når tingene går lidt skævt som eksempelvis en Cavani gør det.. Derfor ville jeg fortrække ham i den hvide trøje..
Galacticos 2.0 11:50          
>AaBager
Af nysgerrighed. Hvormange flere klubber end AaB og United holder du med?
Tirsdag 21. maj