LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

KR-dansker rykker videre på Island

| Urvalsdeild | 1 kommentar
KR-dansker rykker videre på Island
Foto: Getty Images
Rasmus Christiansen skifter KR Reykjavik ud med Valur i den bedste islandske række. Christiansen har fået en toårig kontrakt.

Rasmus Christiansen skiftede før denne sæson til islandske KR Reykjavik, men efter blot en enkelt sæson skifter forsvarsspilleren klub i det islandske, da han rykker til Valur.

- Det lød ret spændende, hvad Valur havde gang i, og så har jeg valgt at skrive under med dem. Jeg havde et år tilbage i KR og har skrevet under på en toårig kontrakt med Valur, siger Christiansen til bold.dk.

- KR Reykjavik har hentet en ny forsvarsspiller til klubben fra Viking Stavanger, så Valur spurgte, om de kunne købe mig. Det sagde KR ja til, så tænkte jeg situationen igennem, der var også andre islandske klubber inde i billedet, men jeg valgte Valur.

Rasmus Christiansen glæder sig til opholdet i den ambitiøse klub.

- Jeg kender en del til klubben, da jeg jo har været oppe i noget tid. Valur har ændret spillestil over det seneste år og havde stor succes sidste sæson, blandt andet i pokalfinalen mod os, desværre.

- Der er kommet et nyt trænerteam, som har ændret noget strukturelt og taktisk og har gjort det til et langt mere spændende hold. De vandt pokalen og skal spille i Europa, og det er selvfølgelig interessant. KR skal også spille i Europa, og den mulighed ville jeg gerne beholde.

- Jeg regner med, jeg er købt ind til at være fast mand og en vigtig del af holdet. Jeg er blandt andet hentet ind for at være med til at stabilisere defensiven, som lukkede lidt for mange mål ind i sidste sæson. Jeg håber da på, jeg kan medvirke til, at vi rykker lidt op ad i tabellen.

Valur sluttede i den forgangne sæson på femtepladsen i tabellen.

mikkel@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikkel Nøhr

1 kommentar

Lord Harrasmus 14:56          
Potientale til meget mere...
Lørdag 23. februar
Fredag 22. februar