Luk

Kramaric-hattrick gav vild Hoffenheim-sejr

| Bundesliga | 4 kommentarer

Infoboks

FC Köln - Hoffenheim 2-3
Bundesliga
4' 0-1 Andrej Kramaric
22' 1-1 Sebastian Andersson
45' 1-2 Andrej Kramaric
86' 2-2 Dominick Drexler
90' 2-3 Andrej Kramaric

Hverken Robert Skov eller Jacob Bruun Larsen var med for Hoffenheim, da Andrej Kramaric med et hattrick sænkede FC Köln 3-2 til sidst.

Hoffenheim var uden Robert Skov og med Jacob Bruun Larsen blandt reserverne, da de lørdag eftermiddag tog hul på Bundesligaen ude mod FC Köln.

Værterne havde Frederik Sørensen på bænken, og herfra kunne danskeren se sine kammerater klumre gevaldigt i det.

Efter ganske få minutters spil blev Jonas Hectors tilbagelægning mod Timo Horn for slatten, så Andrej Kramaric kunne smutte imellem og sparke bolden i kassen til en hurtig 1-0-føring for gæsterne.

Kroaten fik endnu en god mulighed efter godt et kvarter, men denne gang var Horn anderledes årvågen og afværgede.

Efter 22 minutter var det Hoffenheim-forsvarets tur til at sove i timen, da Kölns sommerindkøb Sebastian Andersson fik rigeligt med plads til at heade Köln på 1-1.

De så ud til at kunne gå til pause med balance i regnskabet, men dybt inde i første halvlegs overtid omsatte Kramaric et straffespark, og så var Hoffenheim igen i front.

Andersson havde muligheden for at svare i starten af anden halvleg, men svenskeren brændte sin mulighed som del i et større chancekavaleri for Köln.

I Kölns jagt på udligningen blev den kortvarige FCM’er Dominik Draxler sendt på banen, og han så ud til at sikre dem det ene point i de døende minutter.

Andersson headede en bold på stolpen, og returboldens opspring betød, at Draxler kunne sætte udligningen i et tomt mål. Det skete netop som Frederik Sørensen var kommet på banen.

Men der var tid nok for Kramaric til at fuldende sit hattrick dybt inde i overtiden. Bolden sprang tilfældigt hen til hattrick-jægeren på kanten af feltet, og så satte han den med lidt held under Timo Horn til 3-2.
 


Af Casper Baunsgaard
Torsdag 23. september
Onsdag 22. september