Luk

Krasnodar fik første sejr efter vild Namli-detalje

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

FC Ufa - FK Krasnodar 2-3
Premier League
29' 1-0 Catalin Carp
40' 2-0 Jemal Tabidze
49' 2-1 Younes Namli
73' 2-2 Tonny Vilhena
86' 2-3 Jemal Tabidze

Younes Namli reducerede kort inde i anden halvleg og satte gang i et stort comeback for Krasnodar, som vandt 3-2 over Ufa i den russiske Premier League.

Younes Namli startede på banen, da han sammen med Krasnodar-mandskabet skulle forsøge at sætte sæsonens første point på kontoen i den russiske Premier League.

Den mission lykkedes for det russiske mandskab, og det kunne de blandt andet takke den danske midtbanespiller for.

Udekampen mod Ufa startede dog ikke godt for Krasnodar, der ved pausen var bagud 2-0, efter et langskud fra Catalin Carp og et hovedstød fra Jeman Tabidze efter et hjørnespark sikrede hjemmeholdet pauseføringen.

Den føring holdt dog kun fire minutter ind i anden halvleg, hvor Younes Namli stod for noget af en detalje, der førte til danskerens første Krasnodar-kasse.

Namli så ud til at være lukket inde af to modstandere ved hjørneflaget, men med hælen tog han bolden med mellem de to Ufa-spillere, der ikke kunne gøre meget andet end at se på. Herefter kombinerede han med en holdkammerat og kom helt fri i det lille felt, hvor han reducerede.

Det satte gang i et comeback for Krasnodar, der udlignede på et flot langskud af Tonny Vilhena efter 73 minutter, inden et selvmål af Jeman Tabidze gav Krasnodar en sejr på 3-2.

Younes Namli spillede de første 70 minutter af opgøret, der gav Krasnodar sæsonens første point. Danskerklubben ligger nummer syv, men kun dem og Ufa har spillet to kampe i sæsonen.


Af Jonas Sand
Torsdag 20. januar
Onsdag 19. januar