Luk

Kreatør føler sig presset ud i Næstved

| NordicBet Liga | 11 kommentarer
Kreatør føler sig presset ud i Næstved
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

Tobias Christensen beretter over for sn.dk om et ikke helt så udramatisk exit i Næstved, hvor han følte sig presset ud.

Mandag meddelte Næstved, at Tobias Christensen havde fået ophævet sin kontrakt, og det har ikke været et helt udramatisk brud.

Ifølge Sjællandskes oplysninger blev 24-årige Christensen således udsat for lidt af en skideballe fra den nye assistenttræner Ricky Pabon, ligesom han fik at vide, at han ikke skulle regne med spilletid.

- Jeg fik at vide, at jeg ikke skulle forvente noget spilletid. Jeg var noget forundret over den melding, men den lød på, at jeg godt måtte blive i klubben, men jeg skulle ikke regne med at spille, siger Christensen til sn.dk og tilføjer:

- Jeg synes det er synd for Næstved, at det går den her vej. Det er ikke den samme klub, jeg forlader som den jeg kom til for et år siden. 

Tobias Christensen vil ikke gå i detaljer omkring ovenstående batalje med Ricky Pabon, men siger dog, at han godt kan bekræfte, at der blev sagt nogle ting, som havde været på sin plads at svare tilbage på. Noget som kreatøren dog ikke gjorde.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

11 kommentarer

gamma381 09:06          
Ham Ricky pabon råber og skriger som en anden i.... Held og lykke med ham
KJ11 09:43          
Gamma:
Kender ud mere til ham? Synes han er svær at google info frem på.
De rygter der strømmer ud af Næstved for tiden, tegner ikke et specielt positivt billede af manden.

Kan I Pro-Ernst Grønne fans stadig forsvare den nye udvikling? Hvis SNs dækning står til troende, er man ved at smide den sidste lille stump af kontinuitet på porten. Hvis Tobias Christensen bliver behandlet sådan, kan jeg godt frygte at Boa, Kongsted, Munksgaard, Moos og JC får samme tur før eller siden.

Nå, men endnu en trist dag som Næstved-fan. TC, Norouzi, Hanne og Dhaflaoui smidt gratis i armene på konkurrenterne. De, som løber med Tobias Christensen er heldige. Fantastisk drev med bolden, blik for spillet, teknik og så arbejder han benhårdt.
YouKnowIt 09:53          
Sådan er det, når ejerne på forhånd har sagt, hvilke spillere de kræver, der starter inde.

Det er nok fint for TC at komme væk derfra.
Lifetec 10:21          
Han måtte gerne kigge mod syd. En oplagt afløser for Kaalund i NFC...
FISELBAK 10:26          
Der kommer en udlænding mere i stedet for Tobias..
Vanten 10:56          
@KJ11
Jeg tror at manden har overrasket de fleste og ikke på den gode måde vel at mærke ! - hans tilgang og retorik passer på ingen måde til det set-up som klubben har ønsket, man kan håbe at ejerne får øjnene op for det meget hurtigt og handler på det. Som du selv er inde på så er der stadig (få) stam spillere tilbage og jeg ved positivt at der er klubber som har interesse i dem, men deres kontrakter løber stadig et år så det bliver i første omgang nok stoppet af en transfersum. Men hvis det hele kokser og de selv melder ud at de ikke vil fortsætte så kan de formentlig få ophævet deres kontrakter... det vil virkelig være et himmelråbende ærgerligt scenarie !
Tubul 11:09          
Dybt tragisk og et skoleeksempel på hvor hurtigt en ellers veldrevet klub kan blive kørt i sænk af nogle få personer uden respekt for klub, ånd og historie.
De burde nøjes med at spille FIFA!
Tirsdag 16. juli
Mandag 15. juli