LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Kris Stadsgaard satser på vinterskifte

| Superligaen | 18 kommentarer
Kris Stadsgaard satser på vinterskifte
Foto: Getty Images

Infoboks

FC København - Esbjerg fB
Superligaen Mesterskabsspil (31/03)
bet365 1,28 5,50 10,00
Kris Stadsgaard håber at forlade FC København et halvt år før kontraktudløb, hvis han kan finde en klub i dette vindue. Han er frosset ude i den københavnske klub.

Kris Stadsgaard har været langt væk fra holdet i FC København, efter at han er blevet sin knæskade kvit.
 
Han spillede senest i Superligaen i maj 2014, og han erkender, at situationen i FC København er uholdbar.
 
- Situationen er ikke alt for god, må man sige, og derfor er mit mål at skifte i dette transfervindue.

- Jeg har ikke lyst til endnu et halvt år som det seneste, hvor jeg laver ingenting i FC København. Jeg vil ud og føle, at jeg kan bidrage med noget i hverdagene i stedet for at lave ingenting, siger Stadsgaard til bold.dk.
 
Interesserede bejlere har allerede henvendt sig til den tidligere FCK-stopperen, men det rigtige tilbud lader stadig vente på sig.
 
- Der har været nogle klubber, som har henvendt sig. Det har dog ikke været det helt rigtige endnu, så jeg er rimelig tålmodig i forhold til at finde det rigtige.
 
- Jeg har kontraktudløb til sommer, så jeg tager det stille og roligt, og hvis ikke der kommer noget i det her vindue, så venter jeg til sommer og kæmper min chance i FCK, siger Stadsgaard.
 
Stadsgaard blev i 2012 hentet til FC København fra Malaga, og stopperen erkender, at økonomien skal være i orden, hvis et skifte skal falde på plads.

- Det er klart, at når man kommer fra Malaga til FC København, så får man en god kontrakt.  Det er ikke sådan, at jeg bare har tænkt mig at hæve min løn i et halvt år, men jeg er heller ikke idiot.

- Hvis jeg får tilbudt 10 procent af den månedsløn, som jeg får nu, så skifter jeg ikke. Det ved alle jo. Men jeg vil sindssygt gerne spille fodbold igen, så jeg ved også godt, at jeg ikke får den samme løn i min kommende klub., siger Stadsgaard.

30-årige Stadsgaard føler, at han en masse at bevise overfor skeptikerne.

- Jeg føler, at jeg har meget at bevise. Især efter at jeg er kommet ud i kulden i FC København, så jeg har mod på at bevise folk i og udenfor FC København, at jeg stadig kan præstere på et godt niveau, og at jeg er god nok.

- Selvom jeg er frosset ude i FC København rent sportsligt, så nyder jeg stadig at gå på arbejde. Der er ingen problemer med nogen i klubben, og jeg taler stadig fint med Ståle og de andre i staben, så det er helt fint, siger stopperen.

Stadsgaard har spillet tre kampe for det danske landshold. Den seneste var i 2012.

soren@bold.dk

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Søren Frederiksen

18 kommentarer

Sebalist 11:38          
Jeg tænker Nordsjælland. Ny kapital, hans gamle klub - der burde være muligheder. Og ellers har han vel stadig et stort navn i Norge.
cchristopher 11:44          
Ligner et typisk EfB skifte
gusseman 11:50          
Det undrer mig han ikke kan bruges i FCK, end ikke når der har været skader i midterforsvaret har han fået en bænkplads. Troede det skyldtes en skade. At han skulle være frosset ude anede jeg ikke. Synes han er fuldt på højde med fx Nilson, men måske han aldrig er vendt tilbage til tidligere niveau efter den lange skade. Han har ikke fået chancen under Ståle. Han falder måske igennem under træning. Ønsker ham held og lykke.
Heman 11:52          
Det bliver FCN.
Det er hans gamle klub og de har jo allerede meldt ud, at de skal have nogle ældre spillere med leder egenskaber.
Og så kan han jo blive boende, hvilket jo også kommer med i overvejelserne når man har rundet 30 år ;-)
Edinho 11:53          
Erstatning for KEP
plutonium 11:54          
Spørgsmålet er 100 %, om han stadig kan holde niveau efter mere end et års fravær. Nogle skader ødelægger bare niveauet for spillerne.

Men jeg har altid godt kunnet lide Stadsgaard som type både på og uden for banen, og jeg så ham (typemæssigt) 10 gange hellere end Zanka ved siden af en eller anden destroyer-type som Ragnar Sigurdarsson var det. En intelligent forsvarsspiller og en mere kontant makker er bare en ofte succesfuld duo.

Selvfølgelig skal han ikke spille, hvis han ikke er bedre end vores alternativer, men jeg ærgrer mig over hans karriereudvikling, for han var sgu en god spillertype efter min mening.
Funkeeh 12:44          
Erstatning for KEP
Ja, det er vel ikke fuldstændigt urealistisk. AaB kommer til at mangle en erfaren forsvarsspiller ved siden af K. Pedersen på 22 / Blåbjerg på 20
Tirsdag 19. marts