Luk

Kris Stadsgaard stopper karrieren

| International | 10 kommentarer

Infoboks

Malaga - Cartagena
Segunda División (05/12)
Oddset 2,55 2,80 3,10
bet365 2,45 3,00 3,00

Forsvarsspilleren Kris Stadsgaard har spillet sin sidste kamp på topplan. Han lægger støvlerne på hylden efter en karriere, der bød på udlandsophold og landskampe.

Kris Stadsgaard har optrådt i Superligaen, Tippeligaen, Serie A, La Liga og på landsholdet, men nu er det slut for forsvarsspilleren.

Han stopper karrieren med øjeblikkelig virkning for at koncentrere sig om et projekt uden for banen.

- Det har egentlig været lidt under opsejling i noget tid. Jeg har gået og fiflet med en virksomhed i noget tid. Det har jeg så valgt at gå all in på i stedet for. Jeg har brug for at investere al min tid i det.

- Beslutningen traf jeg egentlig selv for noget tid siden. Sideløbende med det sidste stykke tid i FCK har jeg brugt tid på at etablere virksomheden, som hedder draftbuddies.com, fuldstændig og sat en masse ting i gang.

- Jeg kommer stadig til at beskæftige mig med fodbold og det, jeg har min interesse og viden inden for. Der er info fra banen, jeg kan viderebringe til det nye projekt, siger Stadsgaard til bold.dk.

Hvordan ser du tilbage på din karriere?

- Jeg synes, jeg har haft en fin karriere mine skader taget i betragtning. Jeg synes, det er imponerende, hvad jeg har opnået, og jeg er sikker på, det kunne være blevet til endnu mere, hvis jeg ikke havde haft alle de skader. Jeg er overhovedet ikke skuffet over det, jeg har opnået. Jeg er super tilfreds.

Hvad var det største, du oplevede?

- Det var selvfølgelig stort at få debut på landsholdet, men ellers er det klart, at det er spændende at være i Malaga og prøve at spille med og mod nogle af de største. Det var en udfordring og oplevelse for mig.

- På landsholdet har jeg spillet nogle venskabskampe og været på bænken til nogle kvalkampe. Det har været spændende at være inde omkring og være en del af det setup. Nu har jeg selvfølgelig ikke været med til slutrunder, men det er da altid fedt at blive udtaget til at være sammen med de bedste i ens land. Det er en blåstempling af det, man går og laver.

Kommer du til at savne noget fra banen?

- Det tænker jeg ikke. Det er jo noget tid siden, jeg har spillet kampe, så nu fokuserer jeg hundrede procent på firmaet. Det er super spændende. Så i forhold til banen tænker jeg ikke, jeg kommer til at savne noget.

Efter ophold i FC Nordsjælland, Reggina, Rosenborg og Malaga kom Stadsgaard til FC København. En slem knæskade spolerede meget af tiden her, og efterfølgende blev han sat til at træne med U19-holdet. Men han har prøvet at få det bedste ud af tiden alligevel.

- Jeg ser altid positivt på tilværelsen. Selvom FCK frøs mig ud og ikke behandlede mig så anstændigt, som man kunne have ønsket sig, har jeg formået at få det bedste ud af situationen alligevel. Jeg har bare brugt endnu mere tid på min virksomhed ved siden af, så på den måde har jeg fået det optimale ud af det.

30-årige Stadsgaard nåede 97 Superliga-kampe og tre A-landskampe.

bold@bold.dk

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Adam Egholm Madsen

10 kommentarer

humlumgartner 13:02          
- Jeg ser altid positivt på tilværelsen. Selvom FCK frøs mig ud og ikke behandlede mig så anstændigt, som man kunne have ønsket sig, har jeg formået at få det bedste ud af situationen alligevel. Kun man forvente andet der fra ? Held og lykke fremover.
Schelden 13:07          
Det er normalt, af man fryser spillere ude i FCK eller hvad, humlum?

Manden røg på u19-holdet, fordi man ikke havde ham med i planerne på førsteholdet, og fordi han ikke var villig til acceptere, modtagende, bud på ham.
AkiH 13:30          
Han vurderede sikkert, at han ikke kunne få samme løn i andre klubber som i FCK. Det er fair nok, men så kan han heller ikke forvente mere end minimum fra FCKs side, når han åbenlyst ikke indgik i planerne.
Jonson10 13:48          
"Jeg ser altid positivt på tilværelsen. Selvom FCK frøs mig ud og ikke behandlede mig så anstændigt, som man kunne have ønsket sig, har jeg formået at få det bedste ud af situationen alligevel. Jeg har bare brugt endnu mere tid på min virksomhed ved siden af, så på den måde har jeg fået det optimale ud af det."

Trist at Det alligevel kom dertil for ham. Men med den behandling han mener han har fået, er det vel naturligt at en overvejelse i en civil karriere vejere tungt.
Bjau 15:00          
Ja, det må være meget trist at hæve 350k om måneden.
peanuts 15:16          
med sign-on og sikkert en eller anden form for bonus ordning, i forhold til mesterskaber og europæisk gruppespil, så har kris vel hævet 16-18 mill. brutto over de 4 år han var i FCK, så han går nok ikke sulten i seng.

og som jeg husker det så havde Kris muligheder for at skifte væk, men valgte at blive i FCK fordi lønne var så høj.
hans hof 15:28          
Held og Lykke med dit freemium manager spil!
Lørdag 5. december