Luk

Kriseramte Bolton nede på fem seniorspillere

| League 1 | 6 kommentarer
Kriseramte Bolton nede på fem seniorspillere
Foto: Getty Images

Skrantende Bolton mister endnu en spiller i form af Erhun Oztumer og er nu nede på fem seniorspillere i førsteholdstruppen.

Den engelske traditionsklub Bolton er i store problemer, og torsdag mistede League 1-klubben endnu en spiller.

Erhun Oztumer er således seneste spiller til at forlade skuden, og det efterlader Bolton med blot fem seniorspillere i truppen.

Klubben blev i maj sat under administration efter økonomisk og ledelsesmæssigt kaos samt en nedrykning fra Championship, og det har desuden knebet med lønudbetaling til spillere og ansatte.

I kampen mod Coventry i weekenden stillede Bolton et hold med en gennemsnitsalder på blot 19 år – det laveste i klubbens historie.

Bolton var tidligere på året tæt på at blive solgt til Laurence Bassini, men da et salg kollapsede, fik han en domstolskendelse, der blokerede for, at klubben kunne blive købt af andre interesserede.

Nu er vejen dog banet for, at Football Ventures-konsortiet kan overtage klubben snarest muligt, skriver BBC.

Bolton startede sæsonen i minus 12 point og har fået ét point i to kampe i League 1. Klubben lå senest i Premier League tilbage i 2011/12.


Af Sara Margren

6 kommentarer

Lagoni 15:52          
Med til historien hører at 2 af de 5 spillere er målmænd. Deruodver har de 1 spiller langtidsskadet. Så pt. kan de stille med 3 seniorspillere.
Tim Jensen 19:07          
Nu har de senior spillere alligevel ikke rigtig spillet så meget de sidste kampe. Ham der lige er smuttet kunne have været rigtig god i League One, men han har knap nok spillet en kamp for klubben i et halvt år. Forhåbentligt går salget snart igennem, nu når retten har sagt at Laurence B. mellemværende er med den tidligere ejer Ken Anderson, og at klubben skal holdes uden for det. De potientielle nye ejere skulle så allerede have en række aftaler med spillere der står klar til at komme ind, så det håber vi fans da er sandt, men det vil tiden vel fortælle. Vi fans er ved at være ret trætte af og vente på den ene udskydelse efter den anden. Den tidliger ejer Ken Anderson fortjener en plads i spjældet for de ting han har gjort imod klubben, men de rige går jo ofte fri for den slags.
andershansen 19:37          
Så er det da meget godt klaret, at de har skrabet et point til sig.

@TimJ
Hvordan fungerer det med de nye spillere? Er transfervinduet stadigt åbent i L1 eller hvordan kringler de det?

Udefra set fremstår det i øvrigt lidt unfair overfor resten af ligaen, at nogle hold møder et halvt ungdomshold her i starten af sæsonen, hvis det bliver så markant forstærket senere. Men sådan er reglerne. Det er ikke en kritik af Bolton.
MKilgallon 20:48          
Anders>>
Har Bolton ikke et transferembergo?
Tim Jensen 22:39          
Der er stadig tvivl om der vil komme en embargo eller ej, men det virker til at Football Ventures har en aftale med EFL at der ikke kommer et embargo, de har allerede fået lov til at signe 2 spillere, den ene på lån, som dog blev skadet. Jeg har en teori om at EFL måske er lidt mindre hårde over for Bolton, fordi de godt ved de fuckede massivt op, i forhold til den tidligere ejer, de sagde bla. i marts at han havde penge nok til at fuldføre resten af sæsonen og at fans og spillere ikke skulle være bekymret. 14 dage senere stoppede klubben med at betale løn. I forhold til transfer vindue, så tror jeg at league one har et par uger endnu at løbe på og ellers er det nok frie spillere de henter ind. Bolton fik af en eller anden grund lov til at spille deres kampe, formentlig pga nogle garantier fra Football Ventures til EFl, men så kom Bassini og lagde sag an imod Ken Anderson, hvilket har skabt yderligere forsinkelse. Bury derimod har ikke fået lov at spille deres kampe, hvor der er snak om at det evt vil give ekstra straf. Der er så også det Dilemma at Bolton stadig ikke har fået straf for deres aflyste kamp sidste sæson hvilket er ret underligt nu når sæsonen er i gang.
Tirsdag 20. august
Mandag 19. august