Luk

Kristian P. og co. knækket efter stort pres

| Championship | 0 kommentarer
Kristian P. og co. knækket efter stort pres
Foto: Getty Images

Swansea vandt 3-0 over Kristian Pedersens Birmingham, der formåede at holde stand i en time af Championship-opgøret på trods af hjemmeholdets store pres.

Med ti point i fire kampe havde Swansea fået en glimrende start på Championship, og den skulle klubben forsøge at bygge videre på søndag eftermiddag.

Her kom Kristian Pedersen og Birmingham på besøg. Den danske forsvarsspiller var i startopstillingen for gæsterne, der stod med syv point efter sæsonens første fire kampe.

Swansea satte sig tungt på opgøret fra start, hvor især Yan Dhanda var livlig for værterne. Det tidligere Liverpool-talent var flere gange tæt på at finde netmaskerne, men det lykkedes ham ikke.

Første gang var efter ni minutters spil. Her modtog han bolden i Birmingham-feltet og trykkede af. Afslutningen blev dog blokeret af gæsterne og nåede aldrig ind til målmanden.

Det gjorde Yan Dhandas afslutning efter 35 minutter, da en lignende situation opstod. Midtbanespilleren fik passeret keeperen, men på stregen dukkede Kristian Pedersen op og reddede skuddet og holdt pausestillingen på 0-0.

Swansea fortsatte det store pres efter pausen. Borja Baston var tæt på at bringe Swansea i front, da han fik panden på et indlæg. Lee Camp var dog på plads, og med en god redning fik han sendt bolden til hjørnespark.

Den rutinerede keeper kunne dog ikke gøre noget efter 64 minutters spil. Indskiftede Kyle Naughton modtog bolden på kanten af feltet, hvor han flot sendte den i kassen til 1-0.

Efter forløsningen gik der ikke mere end fire minutter, før bolden igen lå bag Lee Camp i Birmingham-kassen. 

Francisco Villalba sløsede på egen banehalvdel og mistede bolden til Mike van der Hoorn, der fandt Bersant Celina, som gik mod mål og bragede bolden i kassen et kort stykke inde i feltet.

Yan Dhanda fortsatte med at være livlig for Swansea-mandskabet, og med et kvarter igen trak han et straffespark. Englænderen kom først på en bold og fik den prikket, inden han blev nedlagt af Marc Roberts. 

Borja Baston udnyttede sikkert fra pletten og gjorde det til 3-0, der også blev kampens slutresultat.

Med sejren ligger Swansea nummer to i Championship med 13 point i fem kampe – samme pointantal som førerholdet Leeds. Birmingham ligger nummer 15.


Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 19. september