Luk

Kristian Pedersen scorede i Birmingham-test

| International | 2 kommentarer
Kristian Pedersen scorede i Birmingham-test
Foto: Getty Images

Kristian Pedersen bragte sig selv på måltavlen, da Birmingham lørdag aften spillede 2-2 med portugisiske Setubal i en træningskamp.

Birminghams sæsonforberedelser inkluderede lørdag aften et møde med portugisiske Setubal, og her skulle en dansker komme i fokus.

Danske Kristian Pedersen bragte sig nemlig på scoringstavlen, da han sendte Birmingham foran med 2-1 efter 55 minutters spil.

Inden da havde Lukasz Jutkiewicz bragt Birmingham på 1-0, men Zequinha havde sikret balance i tingene til pausen med sin scoring til 1-1.

Den danske venstrebacks scoring var dog ikke nok til en testsejr for Birmingham, da 19-årige Leonardo Chao gjorde det til 2-2 med cirka 20 minutter tilbage af opgøret.

Setubal vandt i øvrigt den efterfølgende straffesparkskonkurrence, idet holdet scorede på alle sine fem forsøg, og Birmingham brændte et enkelt. 

Den tidligere HB Køge og Union Berlin-spiller havde 39 optrædener for Birmingham i den næstbedste engelske række i sidste sæson med en scoring og to assists til følge.

Han optrådte ligeledes på årets hold i Championship hos det statistikbaserede medie WhoScored.


Af Daniel Laursen
Lørdag 17. august
Fredag 16. august