LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Kristoffersen forlader FCK

| Superligaen | 15 kommentarer
Kristoffersen forlader FCK
Foto: Getty Images
FC København siger farvel til den 20-årige angriber Julian Kristoffersen efter denne sæson, oplyser klubben på sin hjemmeside.

FC København rykkede sidste sommer den unge norske angriber Julian Kristoffersen op i førsteholdstruppen, og han har siden duelleret med folk som Federico Santander, Andreas Cornelius og Andrija Pavlovic.

Det har givet bænkepladser, men ingen spilletid i Superligaen i denne sæson, men han står dog noteret for to pokalkampe og en scoring mod både Jammerbugt og B93 udover de to indhop, som han fik i Superligaen i sidste sæson.

Fire kampe og to mål forbliver dog også Kristoffersens total i FCK. Han er således ikke udtaget til kampen mod SønderjyskE søndag, og FCK meddeler på sin hjemmeside, at angriberen forlader klubben ved kontraktudløb denne sommer.

Stream FC Nordsjælland – FC København på Eurosport Player
Advertisement

Af Mikael Blond

15 kommentarer

Nicodemus 13:30          
øv, håbede at han ville tage skridtet fra talent til stjerne
peanuts 13:33          
nico@

det har nu set lidt tungt ud med ham, han mangler simpelthen for meget til at få kontrakten forlænget, ser ham heller ikke blive en profil i en anden suppe klub
Ljatifi 13:33          
Tak en tur til Aalborg evt.
Nicodemus 13:35          
peanuts:
det har nu set lidt tungt ud med ham, han mangler simpelthen for meget til at få kontrakten forlænget, ser ham heller ikke blive en profil i en anden suppe klub
Han er gået fra at være en relativ aktiv høj angriber, til at være en mere stationær høj angriber i de sidste 2 år. Det er synd for talentet har han... Men man kan jo ikke vinde hver gang (medmindre at man er Zanka i pokalturneringen)
LeedsUtd1919 13:39          
Spændende, om der så skal der indkøbes en ny angriber til? Vi er vel bedst rustet med 4 angribere?
peanuts 13:44          
nico@

klart at han har noget talent ellers havde han ikke spillet u-fodbold i FCK eller været i A-truppen.

men grundlæggende er han for langsom, egentligt ikke god på låget, teknikken halter og så vender han som en færge.

Han har i perioder set god ud på U-19 holdet, men der har han også mødt spillere som har været 2-3 år yngre, og selv på U-19 holdet har han ikke været den store målmaskine.

Så fint at han kommer afsted og finder en klub der passer til hans niveau
Gastonion 13:54          
Han har aldrig været et rigtigt alternativ, og Ståle har slået fast, at der kun kommer til at være 3 angribere. Dertil må kantspillere/Wind/V. Jensen træde til i pokalkampe og når det virkelig kniber.
Lørdag 23. februar
Fredag 22. februar