LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Kroatere bekymrer sig ikke om træthedstegn

| VM | 0 kommentarer
Kroatiens profiler: Luka Modric
Kroatiens profiler: Mario Mandzukic
Kroatere bekymrer sig ikke om træthedstegn
Foto: Getty Images

Infoboks

Kroatien - Aserbajdsjan
EM Kvalifikation Gruppe E (21/03)
NordicBet 1,12 8,75 30,00
Stream Ungarn – Kroatien på Eurosport Player
Advertisement
Landstræner Zlakto Dalic og forsvarsklippen Dejan Lovren vil ikke bruge trætte ben som en undskyldning, hvis semifinalen mod England bliver endestationen for Kroatien ved dette VM.

Kroatien har senere på dagen muligheden for at spille sig i nationens første VM-finale, hvis de rød-og hvidternede formår at spille sig forbi Harry Kane og resten af det engelske mandskab.

Kroaterne har været gennem en lang og opslidende vej til semifinalen, da både Danmark og Rusland først er blevet besejret efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence.

Dog vil hverken landstræner Zlakto Dalic eller forsvarsspiller Dejan Lovren bruge de ekstra minutter som en undskyldning, hvis finalebilletten ikke indløses senere på dagen.

- Vi er et hold og en nation som står sammen og som ikke giver op. Sime Vrsaljko har stadig lidt problemer og vi kommer først til at træffe en beslutning med ham meget sent.

- Men derudover kommer der ikke til at være nogle undskyldninger fra vores side af. Vi kommer ikke til at sige, at trætheden var årsagen til et eventuelt nederlag, siger Zlatko Dalic til det kroatiske fodboldforbund, og det budskab bakkes op af Dejan Lovren.

- Vi kan sagtens bliver endnu mere trætte. Vi har haft rigelig med tid til at restituere, og når der er en VM-finale på spil kan ingen føle trætheden, tilføjer han.

Der er kickoff på Luzhniki Stadion i Moskva kl. 20.00 i aften.

Stream Ungarn – Kroatien på Eurosport Player
Advertisement

Af Kenneth Hansen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 23. februar
Fredag 22. februar