Luk

Kroatien og Dalic forlænger samarbejdet

| VM kval. UEFA | 0 kommentarer

Infoboks

Zlatko Dalic har fået forlænget sin kontrakt som landstræner for Kroatien, så har står i spidsen for landsholdet til og med EM i 2024.

Kroatien har været en toneangivende fodboldnation over en længere periode, og det kan de blandt andet takke deres landstræner Zlatko Dalic for, som har stået i spidsen for landsholdet siden 2017.

I hvert fald lader Kroatiens fodboldforbund til at være godt tilfredse med Dalic, for onsdag har de offentliggjort en forlængelse af samarbejdet med succestræneren.

Dalic får således lov til at være landstræner frem til og med EM i 2024, fremgår det af en pressemeddelelse på hjemmesiden for Kroatiens fodboldlandshold.

Dalic var landstræner for Kroatien til VM-slutrunden i Rusland i 2018, hvor man nåede helt frem til finalen og fik sølv efter at have tabt 2-4 til Frankrig.

I sommer til EM-slutrunden førte han landsholdet videre fra gruppespillet, hvorefter man røg ud til Spanien i en hæsblæsende forestilling i Parken, der endte med et 3-5-nederlag efter forlænget spilletid.

Kroatien er også kvalificeret til VM i Qatar 2022.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Onsdag 19. januar
Tirsdag 18. januar